Πάνος Μουζουράκης: Περιγράφει το αστείο περιστατικό που έζησε παίρνοντας τηλέφωνο τον Ρουβά!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, 12:40
Πάνος Μουζουράκης: Περιγράφει το αστείο περιστατικό που έζησε παίρνοντας τηλέφωνο τον Ρουβά!
Ο Πάνος Μουζουράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» αποκάλυψε μια άγνωστη και πολύ αστεία ιστορία με τον Σάκη Ρουβά, η οποία συνέβη πριν από δύο χρόνια.

«Κάναμε πριν από δύο χρόνια μια μουσική παράσταση με τον Θανάση Αλευρά και την Έλενα Γκασούκα στο Fuzz, και κάθε εβδομάδα φέρναμε έναν καλεσμένο. Θέλαμε στην τελευταία μας παράσταση λοιπόν να καλέσουμε τον πιο star της Ελλάδας. Ποιος ήταν αυτός; Ο Σάκης Ρουβάς. Λέω στα παιδιά: "Θα τον πάρω εγώ τηλέφωνο”. Τον καλώ και του λέω "Γεια σου, είμαι ο Πάνος Μουζουράκης". Υποτίθεται ότι ήμουν ήδη γνωστός από το σίριαλ, το "Φίλα με ακόμα" κ.λπ. Να μη στα πολυλογώ, του μιλάω κάνα τετράλεπτο, εξηγώντας του το concept, ποιοι θα είμαστε, τι ακριβώς κάνουμε και αφού του τα έχω πει όλα, κάνω μια παύση για να δω σε τι φάση βρίσκεται ο Σάκης. Τον ακούω από την άλλη γραμμή να μου λέει "Ναι, αλλά επειδή δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, να σε πάρω σε λίγο, Θάνο μου;". Σκέφτομαι από μέσα μου "εννοείται, Μάκη μου, όποτε θέλεις". Δεν με ξαναπήρε ποτέ στο τηλέφωνο και φαντάζομαι δεν ήξερε καν ποιος είναι ο τρελός που του μίλαγε τέσσερα λεπτά στο τηλέφωνο» εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του στο «The Voice» με τον Σάκη. «Ο Σάκης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας σε αυτό που κάνει. Νομίζω ότι αυτό τον χαρακτηρίζει. Στο πρώτο meeting που κάναμε όλοι μαζί σκάσαμε στα γέλια, λέγαμε ανέκδοτα. Μετά, όταν ξεκινήσαμε…

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, 13:55