Παρατράγουδα, καταγγελίες και μηνύσεις: Ο Λευτέρης Βαζαίος «έφαγε» χρήματα και δεν πήγε ποτέ στο πανηγύρι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 17:50
Παρατράγουδα, καταγγελίες και μηνύσεις: Ο Λευτέρης Βαζαίος «έφαγε» χρήματα και δεν πήγε ποτέ στο πανηγύρι
Στα ελληνικά δικαστήρια όπως φαίνεται θα οδηγήσει η συμφωνία επί πληρωμή που είχαν κάνει ο Λευτέρης Βαζαίος και ο Σύλλογος Τραχηλίου.

Αν και καιρό πριν ο τραγουδιστής είχε πάρει τα χρήματά του για να εμφανιστεί στις 8 Αυγούστου μαζί με την Έφη Θώδη, στο ετήσιο πανηγύρι του χωριού, δυο μέρες πριν, έκλεισε τα κινητά του και εξαφανίστηκε. Μην δίνοντας το «παρών» του στη μουσική γιορτή και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον Σύλλογο, που είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του, όπως διαβάζουμε στο eviazoom.

H ανακοίνωση καταπέλτης στον Βαζαίο από τον Σύλλογο Τραχηλίου:

«Το Δ.Σ οφείλει,επίσης,μία εξήγηση,όσον αφορά την περιβόητη εμφάνιση του Λευτέρη Βαζαίου και την πολύκροτη εν τέλει...απουσία του!

Προ ολίγων ημερών,είχε προγραμματιστεί,ως είθισται,η καθιερωμένη,ετήσια βραδιά μας να στηριχθεί από δυο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής,την Έφη Θώδη και τον Λευτέρη Βαζαίο,κάτι που υλοιποιήθηκε...εν μέρει(!)Καθότι,ο ''κύριος'' Βαζαίος-που από ευγένεια του αποδίδουμε τον τίτλο του κυρίου-θεώρησε φρόνιμο,αφού εισπράξει ένα μέρος της αμοιβής του,να την κάνει...λαγός!

Τον καλέσαμε αμέτρητες φορές στο κινητό του,μα μάταια! Απέρριπτε τις κλήσεις μας,αφήνοντάς μας ''ξεκρέμαστους'' και...υπόλογους στο κοινό για την άκρως αχρεία και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του!Δεν γνωριζουμε,ακόμη,το λόγο που τον ώθησε να κινηθεί κατ' αυτόν τον αγενή τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 17:50