Στη σχολή της Βίκυς Καγιά διοργανώθηκε το πάρτι για το 2o Madwalk Fashion Music Project. Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών», με τη Βίκυ Καγιά πρώτη και καλύτερη!

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Νίκο Κριθαριώτη, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως «ο Νίκος έχει βγει πολλές φορές μόνος του έξω. Του αρέσει να είναι με τις παρέες του και τους φίλους του. Όπως και εμένα το ίδιο. Μου αρέσει να τον αφήνω ελεύθερο να είναι ο εαυτός του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι άλλωστε και «μια πολύ πετυχημένη συνταγή για ένα ζευγάρι. Να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου».
Πότε όμως θα τη δούμε με ένα παιδάκι; «Πιστεύω πολύ στον Θεό, στο κάρμα και στη σωστή στιγμή των πραγμάτων. Όλα θα γίνουν» λέει.

Εκεί ήταν και ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος παραμένει ακόμα single, όπως δήλωσε στην κάμερα του «Πρωινό ΑΝΤ1». Όσο για το πώς θέλει τη γυναίκα στο πρώτο ραντεβού; «Σε ένα ραντεβού θα ήθελα η κοπέλα να ντυθεί όπως νιώθει άνετα. Είμαι μόνος μου αυτό το διάστημα και δουλεύω πάρα πολύ. Τη γυναίκα την κοιτάω όλη. Από πάνω μέχρι κάτω».

Στο πάρτι του Madwalk βρέθηκε ακόμα η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία, μιλώντας για τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή, δήλωσε πως τον θαυμάζει πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, συναντήσαμε και την Ελένη Φουρέιρα, η οποία αποκάλυψε ποια ρούχα προτιμά για τη σιλουέτα της: «Προτιμώ τα φαρδιά ρούχα, γιατί είμαι πολύ αδύνατη και τα στενά ρούχα με δείχνουν πολύ skinny».

Όσο για το πώς θέλει να είναι ντυμένος ο άνδρας; «Είναι σημαντικό και το ντύσιμο σε έναν άνδρα. Όχι τόσο να είναι ακριβά ντυμένος, όσο το να έχει ωραίο στιλ και να είναι καλοντυμένος».

Πηγή: Star

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης