Την επί 13χρονια σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου, φιλοξένησε στο στούντιο της εκπομπής του «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Χρήστος Φερεντίνος, η οποία αποκάλυψε πολλές πτυχές της προσωπικής τους ζωής μαζί αλλά και το πώς έγινε η πρώτη τους γνωριμία.

Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη συζήτηση για την παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση», στην οποία υποδύεται μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη με έναν άνδρα με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από εκείνη, αποκάλυψε πως και με τον σύζυγό της είναι διαφορετικοί ως άνθρωποι: «Αν δεν ήμασταν αντίθετοι, δεν θα γινόταν. Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι αντίθετος με τον άλλον, για να πορευτείς στη ζωή. Κοινά έχουμε. Το πρωτογενές ήταν το αντίθετο. Από κει και πέρα, αν καταφέραμε να συμπορευτούμε σε κάποια πράγματα, το κάναμε γιατί θέλαμε». Ο Χρήστος Φερεντίνος, από τη μεριά του, είπε πως τους αρέσουν οι ίδιες ταινίες και η ίδια μουσική. «Διαμορφώσαμε κοινή κουλτούρα με τα χρόνια» συμπλήρωσε η σύζυγός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν σε αρκετά νεαρή ηλικία: «Εγώ διαμόρφωσα τον χαρακτήρα όντως μέσα από αυτή τη σχέση» δήλωσε η Σοφία Παυλίδου και, όταν η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στην πρώτη τους γνωριμία- για την οποία είχε πει μιλήσει πριν από λίγες μέρες η Κατερίνα Λέχου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή: «Στην αρχή δεν μου έφερνε καν λουλούδια! Στην παράσταση “Αλίμονο στους νέους” είχαμε ήδη σχέση. Με τον Χρήστο όταν πρωτογνωριστήκαμε, με την πρώτη συνάντηση και την πρώτη ματιά, αισθανθήκαμε πολύ οικεία. Στον πρώτο διάλογο που κάναμε στον Λυκαβηττό ξαφνικά άρχισε να με ρωτάει ποιο σπίτι να πάρει: το ένα ή το άλλο στην τάδε περιοχή; Πάντα του άρεσε να κοιτάζει σπίτια. Και το φοβερό ήταν ότι ήταν ανάμεσα σε δύο περιοχές που ήθελε έχουμε τώρα και το σπίτι μας. Προφητικό; Αρχίσαμε, λοιπόν, να μιλάμε πολύ οικεία ο ένας στον άλλον. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Και στο πρώτο ραντεβού ήταν πάρα πολύ ωραία».

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης