Από τις 23 υποψήφιες που θα πάρουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό ομορφιάς, πόσες άραγε πήγαν να ψηφίσουν; Σίγουρα καμία από όσες διεκδικούν τον τίτλο της «Miss Young», καθώς δεν έχουν ενηλικιωθεί.

Όσο για τις υπόλοιπες, δεν τις είδαμε και πολύ χαρούμενες την Κυριακή των ευρωεκλογών μέσα στο γυμναστήριο του Πανελληνίου, στο κέντρο της Αθήνας και του καύσωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπετε οι υποψήφιες έπρεπε να κάνουν εντατικές πρόβες ακόμα και την ημέρα των εκλογών για το πώς θα περπατήσουν… λίγα μέτρα πάνω στη σκηνή του μεγάλου τελικού. Τακούνια στιλέτο, μερικά βήματα, μικρή αναμονή, σαγηνευτικό βλέμμα, άλλα λίγα βήματα, κι άλλη αναμονή, χαμόγελο, βήματα πάλι και «σχηματισμός τετράδας», όπως τους λέει και η κυρία που τις καθοδηγεί.

Πάντως, τις υποψήφιες δε φάνηκε να τις απασχολούν και πολύ οι ευρωεκλογές. «Εμείς έχουμε τις δικές μας εκλογές σε λίγες μέρες», είπαν. Ακόμα κι αν δεν είχαν ένα τόσο «βεβαρημένο» πρόγραμμα για τις πρόβες του τελικού, πάλι δε θα πήγαιναν να ψηφίσουν. Θα προτιμούσαν κάποια παραλία, αλλά και αυτή όχι για πολύ, γιατί δεν κάνει να μαυρίσουν!

Αυτό που σίγουρα έδειχνε να τις απασχολεί περισσότερο από τις κάλπες ήταν τίνος σχεδιαστή το φόρεμα θα βάλει η καθεμία. Βλέπετε φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δε ράβει τα φορέματα ένας μόδιστρος, αλλά όσοι και τα κορίτσια του τελικού. Μερικές φάνηκαν ιδιαίτερα ανήσυχες και για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν τα τατουάζ τους, αφού ο ΑΝΤ-1 τα απαγορεύει αυστηρά στον τελικό των καλλιστείων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης