Στα δικαστήρια η Sandra Bullock για να αντιμετωπίσει παρανοϊκό θαυμαστή της!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 17:55
Στα δικαστήρια η Sandra Bullock για να αντιμετωπίσει παρανοϊκό θαυμαστή της!
Δικαστικά κινήθηκε η Sandra Bullock εναντίον ενός παρανοϊκού θαυμαστή της, που στις 8 Ιουνίου εισέβαλε στο σπίτι της και θέλησε να τη συναντήσει. Η δίκη ξεκίνησε την Πέμπτη με τον Joshua Corbett να είναι παρών λογοδοτώντας για την πράξη του. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ακούστηκε η ηχογραφημένη κλήση της χολιγουντιανής ηθοποιού προς την αστυνομία από εκείνο το βράδυ, κατά την οποία η Bullock περιγράφει πως ξύπνησε ακούγοντας κάποιον θόρυβο στο σπίτι της, είδε το πρόσωπο του άντρα και τρομαγμένη κρύφτηκε στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της, η πόρτα του οποίου ήταν κλειδωμένη.

«Είμαι στην ντουλάπα μου. Έχω κλειδώσει την πόρτα. Είμαι κλειδωμένη στη ντουλάπα τώρα», ακούγεται να λέει η star κλαίγοντας, ενώ περιγράφει τη στιγμή που τον συνάντησε: «Νόμιζα ότι ήταν ένα φύσημα του ανέμου. Τότε είδα το πρόσωπό του».

Κατά τη σύλληψη του άντρα βρέθηκαν πάνω του ένα μαύρο σημειωματάριο με μια επιστολή δύο σελίδων για την ηθοποιό και ένα περιοδικό με φωτογραφίες της, ενώ οι κάμερες ασφαλείας φανέρωσαν πως ο Corbett βρισκόταν επί τρεις μέρες έξω από το σπίτι της Bullock πριν τελικά εισέλθει σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 17:55