Σε καινούργιο σπίτι έκοψαν βασιλόπιτα φέτος ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίοι όχι μόνο δεν ξεκουράστηκαν αυτές τις ημέρες, αλλά βρήκαν την ευκαιρία να μετακομίσουν στην καινούργια τους οικία που βρίσκεται στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο τους σπίτι βρίσκεται στην Κηφισιά και το επέλεξαν επειδή εξυπηρετεί και τους δύο δημοσιογράφους σε σχέση με τη δουλειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως γνωστόν, η Τατιάνα περνά πολλές ώρες καθημερινά στο Star, που βρίσκεται στην Κηφισιά, ενώ και τα γραφεία του ειδησεογραφικού site που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Ευαγγελάτος, βρίσκονται στο Μαρούσι. Η απόσταση από τα νότια προάστια, όπου έμεναν, τους ταλαιπωρούσε και τους έκανε να χάνουν πολύτιμο χρόνο, γι’ αυτό πήραν την απόφαση να μετακομίσουν.

Η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το ζεις», που μέσα από το site της «T Life» μοιράζεται τα πάντα με τον κόσμο που την πιστεύει και την αγαπά, έγραψε πριν από λίγες μέρες ότι αυτά τα Χριστούγεννα ήθελε να τα περάσει στο σπίτι χαλαρά, με τη φόρμα της. Ωστόσο, τις λίγες μέρες που δεν βρέθηκε στο κανάλι της Κηφισιάς ασχολήθηκε με τη μετακόμιση και δεν κατάφερε να ξεκουραστεί. Αλλά δεν παραπονέθηκε καθόλου, αφού είναι γνωστό ότι η πετυχημένη παρουσιάστρια πάνω απ’ όλα δίνει βαρύτητα στην οικογένειά της.

Για τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσε παρά να επιμεληθεί η ίδια τη διακόσμηση του σπιτιού και κυρίως των δωματίων των παιδιών της. Επειδή όμως ήθελε τα δωμάτια αυτά να φέρουν και την «ταυτότητα» των παιδιών της, δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγαιναν μαζί στα καταστήματα για να επιλέξουν αντικείμενα για τον προσωπικό τους χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γοητευτική Τάτι της τηλεόρασης άφησε για λίγο στην άκρη την εικόνα της πετυχημένης δημοσιογράφου και ασχολήθηκε με τον νέο της χώρο, έτσι ώστε κάθε γωνιά να έχει το γούστο της και την προσωπική της άποψη. Κι έτσι, σύμφωνα με πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, κατάφερε να φτιάξει ένα σπίτι που… αξίζει να το ζεις.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης: Η Τατιάνα «καρφώνει» Μπαρμπαρίγου – Θεοφάνους
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης