Φανερά θλιμμένη, στεναχωρημένη και απογοητευμένη έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου η Κατερίνα Αυγουστάκη, μιλώντας για τον αποκλεισμό της από την Γιουροβίζιον.

Η τραγουδίστρια ήρθε εκτάκτως στην Ελλάδα για να παραχωρήσει συνέντευξη για τον αποκλεισμό της, λόγω της διαρροής στο Internet του remix του τραγουδιού της «Enjoy The Day». Εξέφρασε μάλιστα την πικρία της που δεν ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της ΕΡΤ για τον αποκλεισμό της, αλλά από τους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα Αυγουστάκη ζήτησε συγνώμη για όλο αυτό που έγινε και υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι το remix του τραγουδιού της κυκλοφορεί στο Internet. «Ήθελα πολύ να πάω στην Γιουροβίζιον. Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο, δικό μου αλλά και της οικογένειάς μου. Το όνειρο όμως καταστράφηκε…», δήλωσε στεναχωρημένη η Ελληνοβελγίδα στους δημοσιογράφους.

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε καλή επιτυχία στους οκτώ υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας, ενώ διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν, μετά τον αποκλεισμό της, να διαγωνίζεται για την Πολωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα Αυγουστάκη δήλωσε, μάλιστα, πως ήθελε πριν από πέντε χρόνια να έρθει στη Ελλάδα, απ’ όπου κατάγεται, και να κάνει καριέρα, ενώ υποστήριξε πως η συμμετοχή της στον διαγωνισμό ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει γνωστή στην Ελλάδα και οι Έλληνες να μάθουν την μουσική της…

Η νεαρή τραγουδίστρια απογοητεύθηκε που η ΕΡΤ δεν της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης