Αν κάποιοι αναρωτιέστε πού βρίσκεται η Κατερίνα Τοπάζη, να σας πληροφορήσουμε, λοιπόν, ότι το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται στην Αμερική!

Αυτό αποκάλυψε στη «Μεσημεριανή Μελέτη», ενώ πρόσθεσε ότι είναι παντρεμένη εδώ και ενάμιση χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Zω στην Αμερική για προσωπικούς λόγους, έχω προχωρήσει τη ζωή μου, παντρεύτηκα» είπε, ενώ διευκρίνισε ότι η προσαρμογή της στη νέα της ζωή ήταν πολύ δύσκολη: «Εκεί που είχα συνηθίσει να βγαίνω στη θάλασσα και να απολαμβάνω τον καφέ μου στον ήλιο, έπρεπε να προσαρμοστώ σε άλλα δεδομένα. Πέρασα μέχρι και κατάθλιψη για αρκετά μεγάλο διάστημα».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, δεν έχει σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά, πραγματοποιώντας συναυλίες με διάφορους Έλληνες τραγουδιστές. «Περιμένω τώρα τον Πέτρο Ίμβριο, με τον οποίο θα κάνουμε 5 εμφανίσεις μαζί» τόνισε.

Λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα, η Κατερίνα Τοπάζη είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Δεν έχασε, όμως, το κουράγιο της, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «η πίστη είναι αυτή που με σώζει, προσεύχομαι κάθε βράδυ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η αγάπη της για την Ελλάδα δεν κρύβεται. «Δεν έχω σκοπό να μείνω στην Αμερική εφ’ όρου ζωής. Σε ένα δύο χρόνια θέλω να ξαναγυρίσω».

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης