Έπειτα από επτά χρόνια συμβίωσης και έξι παιδιά, φαίνεται ότι το ζεύγος Brangelina δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Έτσι, σύμφωνα με ξένα Μ.Μ.Ε., η πολυπόθητη ημερομηνία ορίστηκε και οι παπαράτσι μπορούν να ετοιμάζονται, καθώς στις 11 Αυγούστου, Angelina και Brad ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λαμπρή τελετή θα γίνει στον οικογενειακό πύργο του ζεύγους στη Γαλλία και στην πραγματικότητα θα πρόκειται για διπλή γιορτή, καθώς την ίδια ημέρα θα γιορτάσουν τη χρυσή τους επέτειο οι γονείς του γαμπρού, Bill και Jane Pitt!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ακούγονται, η ιδέα ανήκει στην ίδια την Angelina, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τα μελλοντικά πεθερικά της. Κάτι που δεν ισχύει για τον πατέρα της, Jon Voight, με τον οποίο έχει να ανταλλάξει κουβέντα χρόνια ολόκληρα…

Οι πληροφορίες λένε ότι προσκλήσεις θα λάβουν περί τους 300 τυχερούς, ανάμεσά τους σταρ όπως οι George Clooney, Johnny Depp, Tom Cruise και Matt Damon, ώστε οι μελλόνυμφοι να μπορέσουν να μοιραστούν τη χαρά τους εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα, στον πύργο των 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόντα φυσικά θα είναι και τα έξι παιδιά του γοητευτικού ζευγαριού, ο 10χρονος Maddox, η 8χρονη Pax, η 7χρονη Zahara, η έξι ετών Shiloh, και τα τριών ετών δίδυμα, Knox και Vivienne.


Η Angelina επιδεικνύει το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης