Τα συγκλονιστικά λόγια της Καλομοίρας: «Υπήρξα θύμα bullying»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014, 15:46
Τα συγκλονιστικά λόγια της Καλομοίρας: «Υπήρξα θύμα bullying»
Η Καλομοίρα με αφορμή την είδηση ότι ένα 11χρονο αγόρι, ο Μάικλ, προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν λόγω της αγάπης του για το «Μικρό μου Πόνυ», εξομολογήθηκε πως τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε όταν και η ίδια είχε πέσει θύμα bullying.

«Η καρδιά μου σκίστηκε στα δυο με το που διάβασα αυτή την ιστορία. Στέλνω τις προσευχές μου στον Μάικλ και στην οικογένειά του. Ο 11χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει, και η μητέρα του τον βρήκε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου πλέον αναρρώνει, έχοντας πολύ δρόμο ακόμα.

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε ευάλωτη ηλικία και πιστεύετε τις αρνητικές ηλιθιότητες που σας λένε οι άλλοι, ακούστε με σας παρακαλώ: «ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ». Να είστε ο εαυτός σας. Εγώ ως παιδί υπήρξα θύμα bullying στο σχολείο όλη την ώρα. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν επειδή τραγουδούσα παντού, λόγω του τρόπου που μιλούσα, και επίσης επειδή οι γονείς μου ήταν φτωχοί και με πήγαιναν στο σχολείο με παλιό αυτοκίνητο! Τα παιδιά έκαναν συνέχεια αστεία με μένα.

Ήταν πραγματικά πολύ άσχημο αυτό που ζούσα όταν πήγαινα στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο». Και πρόσθεσε...

Περισσότερα στο www.govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014, 15:47