Ο Λαζόπουλος επιστρέφει και «παίρνει τη θέση» της Βίκυς Καγιά που κόβεται. «Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ», θα λέγεται η νέα εκπομπή που θα είναι… χωρίς το Λάκη. Θα έχει όμως τα βίντεο του Λάκη μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, που θα γυρίσει και ο ίδιος. Κάθε Κυριακή λοιπόν, στη θέση και την ώρα του «Είσαι μέσα» της Βίκυς Καγιά, γυρνάει (κατά κάποιο τρόπο τέλος πάντων) ο Λάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

15,4 έκανε μέσο όρο η νέα εκπομπή του Αντρέα Μικρούτσικου «Παρέα με τον Αντρέα» στο πρωινό του Star και το κανάλι κάνει… πάρτυ! Πάρτυ δεν κάνει όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που φαίνεται ότι έχασε μερίδιο των δικών του τηλεθεατών για χάρη του Ανδρέα, αφού η δικιά του τηλεθέαση τη Δευτέρα έπεσε στο 16,2. Απτόητη έμεινε η «ωραία Ελένη» όμως, η οποία παρέμεινε στο 23,3.

Ο Ρώμας φεύγει από τον ΑΝΤ-1 για να πάει στο Μεγάλο Κανάλι, ενώ η Σεμίνα Διγενή την… κάνει από την ΕΡΤ, χωρίς να έχει πάρει «ούτε 1 ευρώ για τις 14 εκπομπές που έκανε», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάτσε χριστιανή μου να σε κάνουμε σύμβουλο τουλάχιστον», της πρότεινε ο κ. Καλημέρης. «ΟΟΟΟΧΙΙ, εγώ θα κάνω δικό μου κανάλι στο διαδίκτυο»!, του απάντησε η Σεμίνα μας.

Και ενώ ήταν θέμα χρόνου πότε θα κοπεί το «Σιγά μην κάτσω να σκάσω» του Φώτη και της Μαρίας στον Alpha (το οποίο κάνει συστηματικά μόνο μονοψήφια νούμερα) οι Γερμανοί αποφάσισαν να το μεγαλώσουν σε διάρκεια. Έχουν μπερδευτεί οι άνθρωποι ποια εκπομπή θα πρωτοκόψουν, κόβουν τις «γειτονικές» σε ώρα εκπομπές, δεν τους κοστίζει και τίποτα να γεμίσουν τις ώρες με το γνωστό δίδυμο και έτσι κάνουν την εκπομπή τρίωρη! Τώρα τι ακριβώς θα βλέπουμε επί τρεις ώρες, θα σας γελάσουμε και δεν το θέλουμε.

«Big in Japan», θα μας λέει η Καλομοίρα στη νέα της εκπομπή στον Alpha από τις 18 Ιανουαρίου (καλά, με τη Νέα Υόρκη δεν έχει σχέση, ποια Japan;). Τέλος πάντων, στο ίδιο κανάλι έρχεται και η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή του τρομερού διδύμου του Χόλυγουντ «Κασιδόκωστας- Ντούγκας» με πρωταγωνιστή το φιλαράκι τους Κώστα Σόμμερ, ο οποίος, για μια ακόμα φορά, θα κάνει «extreme» πράγματα. Κολύμπι με καρχαρίες, sky-diving στο Έβερεστ, πτήσεις με υπερηχητικά αεροσκάφη, ό,τι γενικώς φοβόσαστε να κάνετε εσείς, τα παιδιά στείλανε το Σόμμερ να τα κάνει αυτός!

Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ «MAD MEN» ΣΤΟ ALTER, το οποίο ξεκίνησε 7 Ιανουαρίου και όχι μόνο σκίζει στην Αμερική, αλλά σαρώνει και όλα τα τηλεοπτικά βραβεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης