Το «αντίο» της Πασχάλη και η επίθεση στον Αγγελόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, 10:15
Το «αντίο» της Πασχάλη και η επίθεση στον Αγγελόπουλο
Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του «Survivor» της Πέμπτης. Η Σόφη Πασχάλη αποχώρησε και η ομάδα των «διασήμων» τα έβαλε με τον «Ντάνο», κατηγορώντας τον πως προσπαθεί να «το παίξει αρχηγός».

«Αντίο» με τον δικό της τρόπο είπε η Πασχάλη

Μετά την ψηφοφορία του κοινού η δασκάλα Yoga κούνησε το μαντήλι του αποχαιρετισμού στον Άγιο Δομίνικο.Στο άκουσμα του ονόματός της απλώς χαμογέλασε και εν συνεχεία έβγαλε έναν λόγο, κατά τον οποίο ζήτησε από τους συμπαίκτες της να αποκαλύψουν την αλήθεια.

«Νιώθω όμορφα, δικαιοσύνη, γιατί αυτό που ήθελα και τους είχα πει το πρωί, Ευρυδίκη και Λαουρίτσα σας στενοχωρώ τώρα, ξύπνησα το πρωί και τους είπα ότι η διαίσθησή μου λέει ότι το ψέμα νικά, η αδικία νικά» είπε και πρόσθεσε χαιρετώντας συμπαίκτες και τηλεθεατές: «Νιώθω ότι έχω εισπράξει τεράστια μαθήματα, η ειλικρίνεια, την οποία έχω σε τόσο μεγάλο βαθμό δεν θα την αλλάξω ποτέ, δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όσα είπα, τα οποία το κοινό δεν βλέπει. Εύχομαι οι συμπαίκτες μου μέχρι το τέλος να έχουν φανερώσει την αλήθεια και να μη φοβούνται να μιλήσουν, να τα φανερώσουν όλα όπως πρέπει κι όχι ότι δεν πρέπει να μιλήσει, δεν κάνει να μιλήσω».


Τα... πήραν με τον πρώην «μαχητή» και νυν «διάσημο»

Ευθεία ήταν η επίθεση της ομάδας των «διασήμων» προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο), καθώς δήλωσαν πως έχει σταματήσει να σέβεται και πως δεν φέρεται «ομαδικά».

Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, όπου η Σόφη Πασχάλη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και ο Λάμπρος Χούτος βγήκαν εκτός εαυτού.

Μεταξύ των επιχειρημάτων που ακούστηκαν ήταν και το ότι του αρέσει να πηγαίνει πάντα πρώτος και παντού, με τον ίδιο να απαντά πως ήταν «πάντα αρχηγός».


Μάλιστα, ανέφερε πως η πείνα τους επηρεάζει πολύ τα νεύρα, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν θα καθίσω να αναιρέσω τις αξίες που έχω ως άνθρωπος».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, 10:24