Το govastileto.gr σας πάει στα Τρίκαλα Κορινθίας - Δύο τυχεροί θα κερδίσουν δύο διανυκτερεύσεις στο «Αρχοντικό Φιαμέγκου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015, 07:36
Το govastileto.gr σας πάει στα Τρίκαλα Κορινθίας - Δύο τυχεροί θα κερδίσουν δύο διανυκτερεύσεις στο «Αρχοντικό Φιαμέγκου»
To Govastileto.gr σας πηγαίνει στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας και δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς-ές να κερδίσουν 2 διανυκτερεύσεις στο «Αρχοντικό Φιαμέγκου».


ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Πώς η ομορφιά ενός τοπίου και η ζεστασιά ανθρώπων που δεν ξέρεις μπορούν να σου φτιάξουν σε δευτερόλεπτα τη διάθεση; Να ένα ερώτημα στο οποίο θα βρείτε την απάντηση στο «Αρχοντικό Φιαμέγκου» στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας. Έναν ξενώνα που θα αισθανθείτε αμέσως σαν σπίτι σας και τους ιδιοκτήτες ως φίλους τους οποίους ήρθατε να επισκεφθείτε. Πατώντας πάνω στα παχιά χαλιά θα φτάσετε στους άνετους καναπέδες δίπλα στο τζάκι. Εκεί θα μάθετε ότι χρειάζεστε για τη διαμονή σας στην περιοχή. Η επίσκεψη στο «Αρχοντικό Φιαμέγκου» που φωλιάζει ανάμεσα σε δέντρα, μόλις μιάμιση ώρα από Αθήνα θα γίνει ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός προορισμός.

Πληροφορίες για το «Αρχοντικό Φιαμέγκου», Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
Τηλ.: 6974764735 – +302743091188 – 6976619873

Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας στο info@govastileto.gr. 

Οι τυχεροί-ές που θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση και θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς. Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου 2015 θα αναρτηθεί και σχετική λίστα με τα ονόματά τους. 

Πηγή: Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015, 07:36