Το ξέσπασμα της Αναστασοπούλου για τα αρνητικά σχόλια της φωτογράφισής της με Κορινθίου-Βαλαβάνη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, 06:02
Το ξέσπασμα της Αναστασοπούλου για τα αρνητικά σχόλια της φωτογράφισής της με Κορινθίου-Βαλαβάνη
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Κορινθίου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσφατα πόζαραν με κορμάκια στο περιοδικό DownTown και αναστάτωσαν τον ανδρικό πληθυσμό.

Τα σχόλια όμως που δέχτηκαν μέσω των social media περί photoshop στις φωτογραφίες τους, εξόργισαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και εκτός από αποσπάσματα από τα backstages της φωτογράφισης, θέλησε μέσω των social media να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας:

«Αυτό που παθαίνετε μία τρέλα με το photoshop πρέπει να το κουβεντιάσουμε λιγάκι! Γιατί την παθαίνετε που την παθαίνετε την τρέλα, γιατί αφήνετε πικρόχολα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των ανθρώπων που ακολουθείτε;

Έχουμε πει ίσα με ένα εκατομμύριο φορές, ότι τα περιοδικά κάνουν photoshop στις φωτογραφίες και αυτό για να φαίνεται το δέρμα λείο, να φύγουν κάποια σπυράκια, αν έχεις λίγο κυτταρίτιδα να στην ισιώσουν. Κανείς δεν θέλει να δει κυτταρίτιδα στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, σωστά; Σωστά! Παρόλα αυτά, στις συγκεκριμένες τρεις γυναίκες που βλέπετε στο εξώφυλλο του Down Town, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου ατέλειες και το ξέρετε πολύ καλά. Όσοι έχετε κολλημένο κεφάλι, ξεκολλήστε το γιατί έτσι γίνεται στα περιοδικά. Το ρετούς θα υπάρχει. Δεν έχουν γίνει ακραίες αλλαγές για να είστε πικρόχολοι.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, 06:02