Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε χθες το μεσημέρι on air η Δήμητρα Ρουμπέση. Για πρώτη φορά αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο… Κοιτώντας τους συνεργάτες της με μάτια βουρκωμένα εξομολογήθηκε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους και μάλιστα τους είδε με τα μάτια της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην Κηφισιά.

Το πρώην μοντέλο επέστρεψε από ταξίδι που είχε κάνει στην Κω, χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο Ανδρέας, καθώς του τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε… Όταν έφτασε στην μεζονέτα στα βόρεια προάστια και προσπάθησε να μπει στο σπίτι της, το κλειδί δεν έμπαινε στην πόρτα και αναγκάστηκε να πάει στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας για να δει αν ο παρουσιαστής είναι μέσα, σύμφωνα όμως με την ίδια, δεν ήταν μόνος του αλλά με …παρέα. Η Δήμητρα σοκαρίστηκε, «πάγωσε», δεν ήξερε πώς να αντιδράσει… Έφυγε τρέχοντας από το σπίτι και επισκέφθηκε την κολλητή της φίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε, μάλιστα, μετάνιωσε που δεν μπήκε μέσα γιατί ο Ανδρέας δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι ήταν με άλλη γυναίκα, αποκαλώντας μάλιστα την πρώην σύζυγο του «παρανοϊκή», όπως υποστηρίζει η ίδια. Αν και στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής “Super star” η Δήμητρα συγκρατήθηκε και δεν ξέσπασε σε λυγμούς, κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων έκλαιγε και φώναζε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκνευρισμένη από το πρωί (επειδή άκουσε τη συνέντευξη που έδωσε ο παρουσιαστής, ο οποίος μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως ποτέ η Δήμητρα δεν του ζήτησε διαζύγιο). Το πρώην μοντέλο έγινε έξαλλο και είπε στους συνεργάτες της: «σήμερα θα μιλήσω. Θα τα πω όλα…». Ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να ξεσπά σε κλάματα στα breaks. Οι συνεργάτες της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης