Παρέα με πολλούς φίλους και θαυμαστές έκαναν το μπάτσελορ πάρτι, λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους στην Χαλκιδική, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το beach bar στο οποίο γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια, επέλεξε το ζευγάρι να κάνει το πάρτι πριν αλλά και μετά τον γάμο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά το μυστήριο σε εκκλησάκι της Χαλκιδικής, την Κυριακή 16 Αυγούστου, θα ακολουθήσει πάρτι για φίλους και συγγενείς, στο ίδιο μπαρ με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Οι Onirama, την Παρασκευή το βράδυ, έπαιξαν τις μεγάλες τους επιτυχίες και ο Θοδωρής Μαραντίνης, λίγες ώρες πριν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, αφιέρωσε στην γυναίκα της ζωής του όλα του τα τραγούδια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου χόρευε και τραγουδούσε κοιτώντας τον Θοδωρή στα μάτια και στέλνοντας του φιλιά… Στην παρέα της ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και πολλοί φίλοι της από την Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο τους και δεν έχουν άγχος καθώς είναι η …δεύτερη φορά, αφού η πρώτη ήταν λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους Φίλιππος Ραφαήλ, στο δημαρχείο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης