Χρήστος Δάντης: Τι απαντά στις φήμες περί σχέσης με τη Ναταλία Ντουσοπούλου;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, 11:14
Χρήστος Δάντης: Τι απαντά στις φήμες περί σχέσης με τη Ναταλία Ντουσοπούλου;
Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος κι αν έχει σχέση με τη Ναταλία Ντουσοπούλου, όπως έχει γραφτεί.

«Είμαι single. Όλο αυτό το πράγμα έχει πάρει διαστάσεις. Είμαι μόνος μου. Με τη Ναταλία συνεργαζόμαστε και της γράφω τραγούδια για το άλμπουμ της στην Τουρκία. Κάναμε και κάνουμε πολλή παρέα, αλλά όλο αυτό το πράγμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μου αρέσει πάρα πολύ η φάση αυτή που είμαι τώρα. Νιώθω ότι έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως άνθρωπος, δηλαδή όσον αφορά στις σχέσεις μου. Έκανα και την τελευταία απόπειρά μου όντας σε μια σχέση πολύ ωραία και πολύ ερωτευμένος με μια γυναίκα, δεν μας έκατσε και δεν σκοπεύω να δεσμευτώ.

»Φτάνει μια εποχή που λες τα δοκίμασα, είναι καιρός να κάνω παρέα με τον εαυτό μου. Δεν μπορείς να ξέρεις αν θα ερωτευτείς. Είμαι μόνος μου. Τα παιδιά μου είναι πάρα πολύ μικρά για να αντιληφθούν ότι ο μπαμπάς μπορεί να προχωρήσει σε μια άλλη σχέση κάποια στιγμή. Και εντάξει, έχω τρία παιδιά. Έχω κάνεις τέσσερις γάμους. Φτάνει! Βεβαίως, όλο αυτό το πράγμα διογκώθηκε και πήρε διαστάσεις, γιατί κι εγώ λερωμένη την έχω τη φωλιά μου. Αυτήν τη στιγμή δεν μου λείπει καθόλου η συντροφικότητα. Κάνω παρέα με τον εαυτό μου. Δίνω έμφαση στον Χρήστο και στη δουλειά του, εκτός βέβαια από τις υποχρεώσεις που υπάρχουν για την αγάπη αυτή που μοιράζομαι με τα παιδιά μου. Με την Τζένη έχουμε μια απίστευτη σχέση. Αν ξαναπαντρευόμουν, την Τζένη θα παντρευόμουν πάλι. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι» δήλωσε ο τραγουδιστής.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, 13:50