Ιωάννα Καβανόζη

Σάλο προκάλεσαν τα σχόλια  της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα.Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της έδωσε την δίκη της απάντηση στα σχόλια που δέχτηκε από την δικηγόρο και πολιτεύτρια  της Νέας Δημοκρατίας. Η κ.Λατινοπούλου διεγράφη από την Νέα Δημοκρατία εξαιτίας των δηλώσεων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δανάη Μπάρκα όσο και η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου αρκετές φορές έχουν τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούν το body shaming.Άλλωστε  πολλές φορές τις έχουμε δει να αυτοσαρκάζονται για τα κιλά τους.
Η Δανάη όπως έχουμε δει και παλαιότερα μέσα από δηλώσεις της έχουμε καταλάβει ότι είναι ένα ακομπλεξάριστο άτομο που δεν επηρεάζεται από κακόβουλα σχόλια.Ας δούμε όμως πως ξεκίνησε την καριέρα της η Δανάη Μπάρκα και κατάφερε να είναι τόσο αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Δανάη Μπάρκα γεννήθηκε στην Αθήνα και ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας ωστόσο από μικρή ηλικία εξαιτίας του διαζυγίου των γονιών της μεγάλωσε μαζί με την μητέρα της και τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.Η ηθοποιία γι’αυτήν ήταν μονόδρομος λόγω των επιρροών που είχε από το σπίτι της. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης της στάθηκε ως δεύτερος πατέρας και η ίδια δεν τον ξεχωρίζει από τον βιολογικό της πατέρα.Μπορεί η σχέση του κ.Χατζηπαναγιώτη να είναι φιλική με την Βίκυ Σταυρόπουλου ωστόσο η συγκατοίκηση τους ήταν δώρο γι’αυτόν αφού βρήκε μία «κόρη» στο πρόσωπο της Δανάης.

Η Δανάη σπούδασε υποκριτική και έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις ως που το 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega για την παρουσίαση της πρωινής ζώνης. Αρχικά η θέση αυτή είχε προταθεί στην μητέρα της ωστόσο η ίδια δεν την δέχτηκε αφού συνεργάζεται με τον Νίκο Κοκλόνη με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις. Η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά αγαπητή τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στον χώρο της showbiz.Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που την στήριξαν στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.Παλαιότερα συνεργαζόταν και με την Έλενα Χριστοπούλου η οποία την στήριξε πολύ στο ξεκίνημα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τίποτα τυχαίο άλλωστε που η Δανάη Μπάρκα έχει τόση μεγάλη απήχηση στον κόσμο καθώς η ίδια έχει δουλέψει πολύ για να τα καταφέρει και να μην την συσχετίσουν με την μητέρα της.Τα κοινά τους σημεία βέβαια είναι αρκετά αφού και οι δύο διαθέτουν χιούμορ, ξέρουν να αυτοσαρκάζονται και φυσικά και οι δύο έχουν ταλέντο και φέρνουν εις πέρας ό,τι κι αν κάνουν.

Όσο για την κ.Λατινοπούλου ας ελπίσουμε ότι το πάθημα θα της γίνει μάθημα και αντί να ασχολείται με τα κιλά κάποιου άλλου θα ασχολείται με τον εαυτό της για να τον κάνει καλύτερο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης