Η Property Development ΑΕ η οποία έχει δημιουργήσει το σύγχρονο και καινοτόμο πολυχώρο φροντίδας αυτοκινήτου στην Ελλάδα, το Pitstop Park, ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία alter eGo. Όλα τα προϊόντα της altereGo θα διατίθενται πλέον μέσα στο Αutomarket του Pitstop Park με τη λειτουργία ενός shop in a shop 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η συνεργασία των δύο επιτυχημένων ελληνικών εταιρειών προέκυψε με γνώμονα την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση του concept του Pitstop Park αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση της παρουσίας του στην ελληνική αγορά και την επέκτασή του στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μετά την νέα επέκταση στο Τάλαντα της Σύρου τον Ιανουάριο, η νέα αυτή συνέργια ενισχύει την πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρείας. Στο κατάστημα του Pitstop Park o καταναλωτής μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της
alter eGo όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές-αναλώσιμα, μπαταρίες και αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία έκταση 5.500τμ, δίπλα από την στάση Μετρό ‘Χαλάνδρι΄, με τεχνολογία αιχμής για το αυτόματο πλυντήριο τούνελ μήκους 38μ (χρήση πατέντας Lammscloth by Dupont), με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκιγκ 50 θέσεων, με Everest café και παιδική χαρά 150τμ για τους μικρούς μας φίλους, 24ωρο πλυντήριο self service τρίτης γενιάς by Karcher, χώρο ειδικών υπηρεσιών φροντίδας Autocare αλλά και το νέο κατάστημα της altereGo, οι φίλοι του Pitstop Park κάθε ηλικίας μπορούν να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία αναθέτοντας στους ειδικούς του είδους την φροντίδα του αυτοκινήτου τους.

Η εταιρεία alter eGo δραστηριοποιείται στην αγορά των ηλεκτρονικών τσιγάρων από το 2009 και ερευνά συνεχώς και παρουσιάζει νέα καινοτόμα και λειτουργικά προϊόντα που συνοδεύονται από όλα τα πιστοποιητικά καλής λειτουργίας. Συμμετέχει δραστήρια στον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) και στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids), από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Επίσης χρηματοδοτεί επιστημονικές έρευνες για στην καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων της υπέροχης αυτής νέας τεχνολογίας που βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των καπνιστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης