Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων χάρισε ενέργεια στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014, 19:44
Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων χάρισε ενέργεια στο Μαραθώνιο της Αθήνας
Η Chiquita Hellas για 7η συνεχή χρονιά υπήρξε το επίσημο φρούτο του 32ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, γεμίζοντας με ενέργεια τους αθλητές που έτρεξαν την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου, αλλά και τους παράλληλους δρόμους των 5 και 10 χλμ, καθώς επίσης και τους χιλιάδες θεατές και παιδιά που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

To γιορτινό κλίμα, ο ενθουσιασμός, η συγκίνηση και πολλά χειροκροτήματα, επικράτησαν την Κυριακή 09 Νοεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο και στο Ζάππειο και τα έζησαν όσοι βρέθηκαν εκεί για να θαυμάσουν και να τιμήσουν όλους εκείνους που πήραν μέρος στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς. Η Chiquita Hellas ήταν εκεί για ακόμη μία χρονιά, για να δώσει ενέργεια μοιράζοντας περισσότερες από 65.000 premium μπανάνες Chiquita, αλλά και αναμνηστικά δώρα σε αθλητές και θεατές.

Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή, αφού δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας και έτσι δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός. Προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014, 19:46