Η Creta Farms, κορυφαία ελληνική εταιρία αλλαντικών, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2014, που υλοποιήθηκε στις 15-17 Μαρτίου, παρουσιάζοντας την ευρεία προϊοντική της γκάμα, η οποία βασίζεται στην καινοτομία, στην απαράμιλλη γεύση και στην ανώτερη διατροφική ποιότητα.

Στη διάρκεια της Έκθεσης η Creta Farms παρουσίασε ολόκληρη την προϊοντική της γκάμα και πιο συγκεκριμένα, πάνω από 25000 ουσιαστικούς επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– την τελευταία σειρά των Gourmet Εν Ελλάδι γεύσεων, που ανταποκρίνονται άψογα στις πιο εξεζητημένες γευστικές απαιτήσεις.
– την καινοτόμα σειρά Εν Ελλάδι που βασίζεται στο αγνό παρθένο ελαιόλαδο και αποτελείται από γευστικότατα αλλαντικά με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
– την κλασική σειρά αλλαντικών, που ικανοποιεί πλήρως τις «κλασικές» απαιτήσεις
– τη νέα γευστική σειρά Χωριάτικα Λουκάνικα που βασίζεται σε παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα
– τα προϊόντα του Food Service που ικανοποιούν και τους πιο εξειδικευμένους αγοραστές ξενοδοχείων, εστιατορίων, catering, βιομηχανίες κλπ.
– τις Εν Ελλάδι Νοστιμιές, προψημένες κατεψυγμένες νοστιμιές με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εκλεκτά κομμάτια κρέατος, έτοιμες σε λίγα μόνο λεπτά.

Η Creta Farms, πιστή στις διατροφικές αξίες που πρεσβεύει, και πάντα καινοτόμα, συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του κλάδου τροφίμων και ποτών, στοχεύοντας στην περαιτέρω διάδοση των ελληνικών τροφίμων, που ξεχωρίζουν χάρη στη μοναδική ποιότητα των υλικών τους, την προσεγμένη επεξεργασία τους και την αυθεντική τους γεύση.

Στην Έκθεση Food Expo, που αναμένεται να γίνει θεσμός για τον κλάδο τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, συμμετείχαν περισσότεροι από 25.000 επαγγελματίες επισκέπτες από τους κλάδους των σουπερ μάρκετ, του χονδρεμπορίου, των παραδοσιακών παντοπωλείων, των delicatessen, των εστιατορίων, καθώς και των ξενοδοχείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικό ήταν το γεγονός ότι στην έκθεση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 300 διεθνείς αγοραστές αλυσίδων σούπερ μάρκετ προερχόμενοι από χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, αλλά και των ΗΠΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης