Στην Ελλάδα επικρατεί το εξής παράδοξο. Αν και πρόκειται για μια σεισμογενή χώρα, με πολλά «χτυπήματα του Εγκέλαδου» στο παρελθόν να έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και ανθρώπινα θύματα, η ασφάλιση της κατοικίας από αυτόν τον κίνδυνο παραμένει σε ακατανόητα χαμηλά επίπεδα.

Σαν να κλείνουν… τα μάτια τους οι Έλληνες σε αυτή την υπαρκτή απειλή, για τη ζωή και τις περιουσίες τους, υπό την οποία ζούσαμε και θα ζούμε πάντα σε αυτή τη χώρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί κάποιος πολίτης (στο καλύτερο σενάριο) να δει την περιουσία του να καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Το κόστος για την αποκατάστασή της, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, μπορεί να αποβεί δυσβάστακτο.

Για να έχουμε το κεφάλι μας, το κατά δύναμειν, ήσυχο, μια μόνο λύση υπάρχει: Η ασφάλιση κατοικίας μας από σεισμό.

Η Anytime, προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη άμεσα και ολοκληρωμένα, με τον ιδιοκτήτη να συνάπτει το συμβόλαιό του απευθείας στην ιστοστελίδα της εταιρείας, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύκολα και απλά, είτε στο διαδίκτυο είτε με ένα τηλεφώνημα, με ξεκάθαρους όρους και άμεσες αποζημιώσεις σε περίπτωση που συμβεί το κακό, μπορείτε να ασφαλιστείτε στην Anytime, με την εγγύηση και τη σφραγίδα της INTERAMERICAN.

Διαλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας

Είτε έχετε λάβει στεγαστικό δάνειο είτε όχι, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα από τα τρία διαθέσιμα που παρέχει η Anytime, ενώ υπάρχει ξεχωριστή πρόβλεψη για το περιεχόμενο της κατοικίας. Το βασικό πρόγραμμα είναι το Economic, που καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε όσους έχουν συνάψει στεγαστικό δάνειο, το δεύτερο είναι το Value, που αποτελεί το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης και περιλαμβάνει τις επιπλέον καλύψεις που μπορεί να ζητάει η τράπεζα (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.) και τέλος παρέχεται και το Premium, που αποτελεί το πλήρες πρόγραμμα για όλους τους κινδύνους, στο οποίο καλύπτεται και το περιεχόμενο της κατοικίας.

Ειδικά για το περιεχόμενο της κατοικίας, υπάρχουν δύο ξεχωριστά προγράμματα για να επιλέξετε. Το Content και το Content Plus, με το δεύτερο να περιλαμβάνει πέραν του βασικού πακέτου και την κάλυψη από το ενδεχόμενο σεισμού.

Μεγάλη έκπτωση στην ασφάλιση κατοικίας

Η σύναψη του συμβολαίου μπορεί να γίνει είτε διαδικτυακά, είτε τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 94 60000.

Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε έχετε έκπτωση 20%… Το σκέφτεστε ακόμη; Τώρα, ήρθε ο καιρός να αισθανθείτε ασφάλεια για την κατοικία σας!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης