Το βραβείο δημοσιογραφίας «Lorenzo Natali» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απονέμεται σε δημοσιογράφους που αρθρογραφούν συστηματικά και με επιτυχία για θέματα που αφορούν στην εξάλειψη της φτώχειας και την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Αιτήσεις γίνονται, από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 14 Απριλίου, για το επιγραμμικό, το έντυπο και το οπτικοακουστικό έργο γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων σ’ αυτόν τον κόσμο ζει σε αναπτυσσόμενες χώρες και έχουμε δεσμευτεί να μην αφήσουμε κανέναν στο περιθώριο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να ζουν με ασφάλεια, υγεία και ευημερία. Υπάρχουν διαφορετικές πραγματικότητες ανά την υφήλιο και τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται εδώ για να μας κάνουν να τις δούμε. Το βραβείο Lorenzo Natalia Media είναι το βραβείο για τους δημοσιογράφους που έχουν ως αποτέλεσμα να μας ενθαρρύνουν να αναλάβουμε δράση για ένα καλύτερο αύριο» δήλωσε ο επίτροπος Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης Νέβεν Μίμιτσα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης