Πλούσιος σε αθλητική δράση είναι ο Δεκέμβριος και, στο Vodafone TV, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε κρίσιμα παιχνίδια μεγάλων διοργανώσεων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο, που υπόσχονται θέαμα και πολλές συγκινήσεις.

Μία από αυτές τις διοργανώσεις είναι αναμφίβολα το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στο οποίο έχει φουντώσει για τα καλά η μάχη του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από 14 αγωνιστικές στη Serie A οι δύο ομάδες που διεκδικούν το Σκουντέτο, με μεγαλύτερες αξιώσεις από τις υπόλοιπες, είναι η περσινή κάτοχος του τροπαίου, Γιουβέντους και η φιλόδοξη, Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έγινε κάτοικος Μιλάνου το προηγούμενο καλοκαίρι, με στόχο να επαναφέρει τους «νερατζούρι» στους τίτλους!

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τη μία να νιώθει την καυτή… ανάσα της άλλης.

Η Γιουβέντους, μέχρι την περασμένη Κυριακή βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο στραβοπάτησε (2-2) εντός έδρας απέναντι στη Σασουόλο και «γκρεμίστηκε» από αυτήν, βλέποντας την Ίντερ να την προσπερνά και να… στρογγυλοκάθεται στο ρετιρέ της Serie A, μετά τη νίκη της με 2-1 σκορ επί της ΣΠΑΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μόλις έναν βαθμό να χωρίζει τις δύο ομάδες, όπως είναι φυσικό, είναι αρκετά κρίσιμα τα παιχνίδια τους στην επόμενη αγωνιστική (15η), τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά στα κανάλια Novasports, στο Vodafone TV.

Οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις δύο ομάδες της «Αιώνιας Πόλης», οι οποίες ακολουθούν κατά πόδας (βρίσκονται στην 3η και 4η θέση) και με νίκη θα βάλουν «φωτιά» στη μάχη του τίτλου.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (6/12, 21.45) η Ίντερ θα φιλοξενήσει τη Ρόμα στο «Σαν Σίρο», σε ένα ματς που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο (7/12, 21.45) θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» το έτερο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής και το αποτέλεσμά του θα διαμορφώσει τις ισορροπίες στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνδρομητές του Vodafone TV θα παρακολουθήσουν και την προσπάθεια της Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεπεράσει τον σκόπελο της ανεβασμένης, Λάτσιο.

Η Ρώμη έχει αποδειχθεί αφιλόξενη για πολλές μεγάλες ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Θα αποτελέσει εξαίρεση η «βέκια σινιόρα», η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει τη δική της «δυναστεία» στο ιταλικό ποδόσφαιρο ή θα καταφέρει η Ίντερ να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι ανέβηκε στην κορυφή με στόχο να παραμείνει σ’ αυτήν;

Οι απαντήσεις θα δοθούν επί της οθόνης στα κανάλια Novasports, με το Vodafone TV να έχει την τηλεοπτική σφραγίδα (και) αυτών των δύο μεγάλων αγώνων της Serie A.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης