Η zougla.gr σας στέλνει διακοπές! Ύστερα από απαίτηση πολλών αναγνωστών δημιουργήθηκε μια νέα ειδική κατηγορία για τους λάτρεις των ταξιδιών, της αναψυχής και όχι μόνο!

Με ένα απλό κλικ όλοι εσείς, οι αναγνώστες της zougla.gr, μπορείτε να ανακαλύψετε μέρη για μαγευτικές αποδράσεις, να οργανώσετε τις διακοπές σας και βεβαίως να μάθετε γρήγορα και αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για το πού θα μείνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Αφιερώματα…

Κάθε μήνα, η zougla.gr και η κατηγορία «Διακοπές» θα έχει έτοιμα για εσάς ειδικά αφιερώματα για επιλεγμένες τοποθεσίες. Για παράδειγμα, αυτό το μήνα η zougla.gr σας έχει ετοιμάσει δύο αφιερώματα, ένα για το μαγευτικό Πήλιο αλλά και ένα για τη «Νύμφη του Θερμαϊκού», την όμορφη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας κλικ στα αφιερώματα, μαθαίνετε από πρώτο χέρι όλες τις λεπτομέρειες για την ιστορία του τόπου, που έχουμε επιλέξει να σας παρουσιάσουμε, ενώ με ένα απλό κλικ βρίσκετε γρήγορα και άμεσα προτάσεις για τη διαμονή σας.



Πού θα μείνω;

Μην ανησυχείτε! Έχουμε μεριμνήσει και για αυτό. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Δείτε όλα τα καταλύματα, συγκεντρωμένα στο χάρτη της Ελλάδας και αναζητήστε με βάση την περιοχή», εμφανίζεται ο γεωγραφικός χάρτης της χώρας μας μέσω Google και από εκεί περιηγείστε σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και παίρνετε σημαντικές πληροφορίες, όπως π.χ. την κατηγορία του ξενοδοχείου (αστέρια) ή του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων (κλειδιά).

Παράλληλα, σας παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των καταλυμάτων, την τιμή των δωματίων , τις ώρες του check-in, σχόλια και εντυπώσεις αναγνωστών και πολλά άλλα!

Πού θα χαλαρώσω;

Αφήστε το επάνω μας! Η zougla.gr σας ενημερώνει σχετικά με το ποια ξενοδοχεία σας παρέχουν υπηρεσίες spa, υδρομασάζ αλλά και ειδικές θεραπείες, για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τους αγχώδεις ρυθμούς της καθημερινότητας.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και αφήστε πίσω ό,τι σας πιέζει και σας ταλαιπωρεί.

Διακοπές χωρίς τον καλύτερό μου φίλο; Ποτέ!

Μην στενοχωριέστε! Μεριμνήσαμε και για αυτό. Περιηγηθείτε στον ειδικό κατάλογο με τα καταλύματα που είναι φιλικά προς τα κατοικίδια.

Χαρείτε τις διακοπές μαζί με τον πιστό σας φίλο, αφήνοντας μακριά κάθε σκέψη και αγωνία σχετικά με το πού θα τον αφήσετε!

Σύνθετη αναζήτηση

Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε κατάλυμα με ποικιλία κριτηρίων, όπως την περιοχή που βρίσκεται, τις δηλωθείσες παρεχόμενες πληροφορίες κ.τ.λ..

Ένα ισχυρό εργαλείο αναζήτησης για τον απαιτητικό αναγνώστη που θέλει να ξέρει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια σε σχέση με τον τόπο της προτίμησής τους αλλά και τη διαμονή τους.

Δημοφιλέστερα και προτεινόμενα καταλύματα

Δείτε ποια ξενοδοχεία φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο στις προτιμήσεις των αναγνωστών της zougla.gr.

Επίσης, μπορείτε να περιηγηθείτε και στα ξενοδοχεία που σας προτείνει η zougla.gr.

Εγγραφή στην κατηγορία «Διακοπές»

Εγγραφείτε μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας στην κατηγορία «Διακοπές».

Συμπληρώστε τη φόρμα, δίνοντας το όνομά σας, ένα όνομα χρήστη (username), έναν κωδικό πρόσβασης (password) καθώς και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και… αυτό ήταν όλο!

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για να είστε πάντα ενήμεροι σχετικά με τις προσφορές αλλά και τα νέα στην κατηγορία «Διακοπές», εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να σας αποστέλλουμε στο email σας τακτικά τις ενημερώσεις με νέα και προσφορές.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης στη φόρμα, προτείνονται αυτόματα τα στοιχεία με τα οποία είστε καταχωρημένος (-η) με τα οποία και μπορείτε να εγγραφείτε. Αλλιώς μπορείτε να δώσετε διαφορετικό όνομα και e-mail.


Μπείτε, λοιπόν στην κατηγορία «Διακοπές» της zougla.gr και… καλές αποδράσεις!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης