Ένας χρόνος συμπληρώθηκε, τον περασμένο Ιούνιο από το «μαύρο στην ΕΡΤ», ωστόσο, ο πάλαι ποτέ δημόσιος τηλεοπτικός φορέας εξακολουθεί να… «στοιχειώνει» τη σκέψη των εργαζόμενων στη ΝΕΡΙΤ.

Συνέπεια της «αφηρημάδας» κάποιου ήταν η εμφάνιση της λέξης «ΕΡΤ» σε ενημερωτικό κρόουλ για το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνταρακτική ανακάλυψη στην Αμφίπολη. Βρέθηκε ο τάφος και ο σκελετός του νεκρού. Εξέχουσα προσωπικότητα που λατρευόταν ως ήρωας ο ένοικος του τύμβου. Ειδικοί επιστήμονες μιλούν στην ΕΡΤ για την ιστορική ανακάλυψη. Πώς η εξέταση του σκελετού θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας του επιφανούς νεκρού. Στο δελτίο ειδήσεων στις 18:00», ανέφερε χαρακτηριστικά το κρόουλ που εμφανίστηκε στις οθόνες των τηλεθεατών κατά τη διάρκεια της ταινίας «Μιας πεντάρας νιάτα».

Όπως είναι φυσικό, λίγα λεπτά αργότερα, οι υπεύθυνοι… ρύθμισαν τα ρολόγια τους στο τρέχον έτος, με αποτέλεσμα η λέξη «ΕΡΤ» να εξαφανιστεί από τους τηλεοπτικούς δέκτες και στη θέση της να γραφτεί το νέο όνομα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης