Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές. Ο Μεχμέτ ενοχλείται με τη συμπεριφορά του Ενγκίν στις επαγγελματικές του σχέσεις.. Με σκοπό να στηρίξει επαγγελματικά την Γκιουμούς, της επιτρέπει να πάει στο Παρίσι. Θέλοντας να της κάνει έκπληξη αποφασίζει να πάει κι αυτός . Ο Ενγκίν όμως, έχει άλλα σχέδια για το συγκεκριμένο ταξίδι. Η νυχτερινή απόδραση της Οζγκέ , έχει δυσάρεστα αποτελέσματα. Ο Τιμουτσίν σκοτώνεται στη διάρκεια αγώνων ταχύτητας.

Η Οζγκέ γλυτώνει με λίγες μόνο αμυχές. Η Γκιουλσούν καθώς και όλη η οικογένεια αναζητούν την Οζγκέ. Η Γκιουλσούν βρίσκει την Οζγκέ η οποία έχει υποστεί σοκ. Οι προσπάθειες την Γκιουμούς να πλησιάσει τον μικρό Μεχμέτ Τζεμ δεν καρποφορούν. Ο μικρός παρουσιάζει υψηλό πυρετό και η Γκιουμούς ξενυχτά στο προσκέφαλό του. Ο Μεχμέτ παρακολουθεί τη σκηνή με μεγάλη ικανοποίηση. Η Νιχάν ταξιδεύει στην Αμερική ελπίζοντας ότι μια μέρα θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Η Πινάρ κι ο Ονούρ αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταματούν τις διαδικασίες του διαζυγίου ενώ τη ίδια στιγμή η Νιλουφέρ αποφασίζει να χτυπήσει ύπουλα. Περνάει μια νύχτα με τον Ονούρ αφού προηγουμένως έχει φροντίσει και τον έχει μεθύσει . Οι τράπεζες αρνούνται τη χορήγηση δανείου και ο Μεχμέτ αναγκάζεται να βάλλει υποθήκη το σπίτι. Η Μπαχάρ και η Πινάρ περιμένουν μωρό. Η αποκάλυψη της περιπέτειας του Ονούρ με τη Νιλουφέρ δημιουργεί αναστάτωση σε όλους. Το γεγονός αυτό φέρνει αντιμέτωπους για πρώτη φορά τους δύο φίλους ,τον Μεχμέτ και τον Ονούρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης