ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΛΕΒΙΣΕΙ

Οι μεταγραφές έρχονται στα κανάλια.

ΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ…

Αφεντικό! Σήμερα θα σου πω και θυμήσου την ημερομηνία, ότι η πρώτη κυρία που παίζει με διαπραγματευτικό δικαίωμα είναι η Ναταλία Γερμανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ναταλάκι χρόνια αγωνιζότανε να «γράψει» τηλεοπτική επιτυχία. Για τον πολύ κόσμο ήταν πάντα η κόρη του Φρέντυ. Αυτό ήταν και καλό και κακό. Καλό γιατί την συντηρούσε στο κύκλωμα και κακό γιατί δεν της προσέφερε μοναδική ταυτότητα.

Τα περισσότερα παιδιά των διάσημων γονιών «μαραζώνουν» επιχειρώντας να αποδείξουν ότι… υπάρχουν έξω από την «σκιά» του γονιού.

Η Ναταλία φέτος, για μένα, ενηλικιώθηκε τηλεοπτικώς. Αποτέλεσμα; Τώρα είναι η χρονικά επαγγελματική στιγμή που μπορεί να εξαγοράσει την επιτυχία της. Ο Alpha ξέρω ότι την περιμένει για να συζητήσει τα σχέδια που έχουν κάνει οι Γερμανοί για εκείνη. Φυσικά την θέλουν πολύ. Φυσικά τους αρέσει πολύ. Φυσικά τα νούμερα που φέρνει είναι αξιολάτρευτα. Την περιμένει όμως και ο ανταγωνισμός. Ο Ant1 βλέπετε έχει πρόβλημα και στο Σαββατοκύριακο και στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Kαφέ… Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει δηλώσει δημοσίως ότι δεν την ενδιαφέρει να συνεχίσει να κάνει πρωινάδικο το Σαββατοκύριακο από την νέα τηλεοπτική χρονιά.

Άρα; Τίθεται θέμα αντικατάστασης. Ποια θα πάρει λοιπόν το Σαββατοκύριακο του Αnt1; Η «Παρθενοπιπίτσα του Αδώνιδος» είναι «μπαστακωμένη» στο σκαμπό και περιμένει… (Μεταξύ μας αφεντικό έχω δεχθεί ένα σοβαρό πλήγμα… Ο  άντρας μου την βρίσκει  σχεδόν… σεξουάλα… Ξέρω… το κάνει επίτηδες… Αν δεν το πω σε σένα όμως σε ποιον να το πω; Σεξουάλα η  «παρθενοπιπίτσα»; Και όμως το άκουσα… Τι έκανα;… Κυρία… περιμένω να περάσουν οι εκλείψεις…) Αν, λοιπόν, πάει η Ευγενία το Σαββατοκύριακο… η Ναταλία μπορεί να πάει τις καθημερινές. Γιατί με Ζαρίφη – Μουτσινά, δεν το βλέπω το έργο να συνεχίζεται. Τι με ρώτησες; Τι θα κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου; Μπράβο αφεντικό μου. Να ένα πρόσωπο ακόμη που θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Μμμμμ….η Σίσσυ είναι έτοιμη, τουλάχιστον έτσι την κόβω εγώ, να κουβεντιάσει ή για σόλο καριέρα ή για… συνεργασία σε συμπαρουσίαση.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε τέσσερις  υποψήφιες για αλλαγή θέσης!

Την Ναταλία Γερμανού, την Σίσσυ Χρηστίδου, την Ευγενία Μανωλίδου και την Σοφία Αλιμπέρτη.  

Ξέρω ότι οι Γερμανοί περιμένουν την Γερμανού για να τσουγκρίσουν με τζιτζιμπίρα… ξέρω ότι οι άλλοι παγώνουν την Moet. Το Ναταλάκι λοιπόν σύντομα θα τσουγκρίσει με την γεύση που θα επιλέξει εκείνη καθώς το τραίνο σφυρίζει… μια φορά…  

Φυσικά… μία ακόμη κυρία που έχει δηλώσει δημοσίως ότι προτίθεται να αλλάξει είδος εκπομπής είναι η Ράνια Θρασκιά. Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω αν η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο κανάλι που είναι η Ράνια ή αλλού… Όλα παίζουν.   

ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒ

Στον Alpha, τώρα… έμαθα από έναν φίλο δημοσιογράφο που τον είδα στο πεζοδρόμιο του Βασιλόπουλου στο Ψυχικό ότι το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων είναι κλίμα… φόβου για τις εξελίξεις. Όταν τον ρώτησα να μάθω για το πώς έχουνε καταλάβει το θέμα εκεί μου είπε ο άνθρωπος ότι μάλλον οι «Γερμανοί» θέλουν να αφήσουν, προς το παρόν απείραχτο το μπάτζετ της Ελένης και του Λάκη και μετά να δούνε τι θα κόψουνε αποοοό όλους τους υπόλοιπους. Για μια μερίδα μεγάλη των εργαζομένων δηλαδή, θεωρείται ότι …όοοοολα μπορούν να αλλάξουν για όλους, εκτός από τα δεδομένα του Λαζόπουλου και της Ελένης. 

Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Αφεντικό, άσε τι έπαθε η Ελεονώρα Μελέτη και ο φίλος της το Σάββατο το βράδυ. Είχανε μείνει εγκλωβισμένοι στην κόκκινη πόρσε… δύο ώρες επιχειρώντας να φτάσουν στην Πειραιώς… Τι ρώτησες; Αν τηλεφωνιέμαι με την Ελεονώρα; Πλάκα κάνεις… Απλώς η Ελευθερία και ο Μάκης, οι φίλοι που μας περίμεναν στο Γκάζι, ήταν από πίσω από την Ελεονώρα… Το βράδυ του Σαββάτου, για ένα ανεξήγητο μεταφυσικό λόγο, τρία εκατομμύρια  άνθρωποι αποφασίσαμε να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας και να βγούμε στους δρόμους… Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι…

Αυτό εγώ είχα να το δω στην Αθήνα από τον σεισμό του 1999… Μιλάμε για χιλιάδες αυτοκίνητα όπου δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής από πουθενά. Και μετά μιλάμε για κρίση. Τα μαγαζιά ήταν… φίσκα…τα μπουζουκτσίδικα στην Ιερά Οδό με τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, οι καντίνες φίσκα, τα «βρώμικα» με ουρές, τα ορθάδικα… είχανε βάλει καθίσματα, οι μάντρες τιγκαρισμένες… οι μονόδρομοι είχαν μεταλλαχθεί σε διπλής κατεύθυνσης… Μετά από την μαζική – σατανική έξοδο των πάντων… άρχισε κατακλυσμός… Αυτό του Σαββάτου είναι …να μου το θυμηθείς… θέμα για Χαρδαβέλλα… 

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης