ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
(ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ)

Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε «το μπικουτί» στην ζωή μου ΔΕΝ θα έβλεπα ΠΟΤΕ δελτίο ειδήσεων πια. Το τελευταίο δίμηνο οι τίτλοι παντού είναι ίδιοι, «ΦΩΤΙΑ – ΧΑΡΑΤΣΙ – ΤΣΕΚΟΥΡΙ – ΚΟΥΡΕΜΑ – ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ – ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΑΝΕΡΓΙΑ , ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοπτικά, αισθάνομαι ότι ζούμε την χειρότερη μορφή δικτατορίας η οποία εμφανίζεται μασκέ, καθώς ο μέσος σκεπτόμενος Έλληνας, καταλαβαίνει ότι ΟΥΔΕΙΣ ληστής, σαλτιμπάγκος, καταχραστής δημόσιας εξουσίας τα τελευταία 30 χρόνια δεν τιμωρήθηκε, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Δεν μπορώ να καταλάβω παρακολουθώντας τα δελτία, ποιοί είναι οι εγκέφαλοι εκείνοι που σχεδιάζουν να βάλουν φόρους σε άτομα ή νοικοκυραίους οι οποίοι απλώς ΔΕΝ έχουν να δώσουν τίποτα άλλο.

Αυτοί οι εγκέφαλοι που σχεδιάζουν και επιβάλλουν τα νέα μέτρα προφανώς γνωρίζουν ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο κάτεργο και υπό αυτή την έννοια η φυλακή πολύ λίγο τρομάζει μια και όπου και αν γυρίσεις βλέπεις πρόσωπα καταθλιμμένα, μάτια βαριά, ανθρώπους να παραμιλάνε, με ένα αστυνομικό δελτίο γεμάτο πια με αυτοκτονίες ανθρώπων για χρέη!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σιγά που θα πηδήξω στο κενό επειδή δεν έχω να δώσω στον νταβατζή. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν κάποιοι, ακόμη και βουλευτές, μπορεί, που να αισθάνονται την απελπισία του πολίτη ΚΑΙ που να ντρέπονται γιατί έχουν παραβιαστεί θεμελιώδεις αρχές του άγραφου ηθικού δικαίου, γιατί για το Σύνταγμα δεν το συζητώ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ….. ζαπάρω στην τηλεόραση και η διαφήμιση για την τριχόπτωση φαντάζει να ξεπροβάλλει από την εποχή των δεινοσαύρων.

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ MADE IN STAR

Α) Γιατί παρακολουθώ με ενδιαφέρον ένα καινούργιο προϊόν και

Β) Γιατί πάντα παρακολουθώ την συμπεριφορά νέων προσώπων στην εικονική πραγματικότητα.

Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΡΑΛΛΗ

Είναι 3η μέρα που την βλέπω και έχω να πω ότι μοιάζει σαν να έχει εμπειρία παρουσίασης πέντε χρόνων.
Είναι απόλυτα αποφασισμένη να υποστηρίξει το προϊόν που της προσφέρανε, όπως οι Σπαρτιάτες την ασπίδα τους.

Είναι πολύ χαριτωμένη.

ΑΛΛΑ….

Φωνάζει και μιλάει πολύ, πάρα πολύ.

Αυτό αμέσως έχει δύο επιπτώσεις.

1) Όσοι αγαπάνε τις φωνές έχουν τον Στέφανο Χίο και το μακελειό…. λίγο πιο χαμηλά το volume Νικολέτα μου.

2) Το κανάλι της έχει προσφέρει μια καλή ομάδα συνεργατών. Θέλω λοιπόν εγώ που γίνομαι έξαλλη με τα σχόλια του Στάθη Παπούλια να με αφήσει να γίνω…. Αν δεν έχει χρόνο ο Παπούλιας να με εκνευρίσει επειδή τον κόβει η παρουσιάστρια στα 10 δευτερόλεπτα, η ομάδα ακινητοποιείται και ο ρόλος τους συρρικνώνεται.

3) Ποιός Νικολέτα μου σου είπε ότι ξέρουμε όλοι την ΑΣΠΑ ΤΣΙΝΑ;;;

Κάνε μου μια χάρη. Πήγαινε σε ένα περιπτερά και ρώτησέ τον «μάθατε τα νέα της Άσπας Τσίνα;;;». Θα του πέσουν τα μάτια έξω σαν αβγά από απορία. Βάζετε λοιπόν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Άσπας Τσίνα που εγώ ούτε που θυμόμουνα τι είχε κάνει, τι είχε πει και ποιοί είχανε μουτρώσει μαζί της… Γιατί να μου βάζετε μεσημεριάτικα σπαζοκεφαλιές και αφού μου τις βάζετε γιατί δεν δίνετε απάντηση ποτέ.

4) Το μακιγιάζ και τα ρούχα. Το μακιγιάζ είναι πολύ έντονο και το ντύσιμο είναι σαν να «φοράει στολή μεσημεριανούς». Χαριτωμένο κορίτσι είσαι Νικολέτα μου πιο απλό μακιγιάζ, μικρότερος τάκος στο παπούτσι.

5) Σκηνοθετικά τα πλάνα είναι πολύ δυναμικά σε σημείο που να ξεχνάς το πολύ φτηνιάρικο σκηνικό.

ΜΙΛΑ

Θα ήταν παράλειψη αν δεν αποθεώσω το σήμα της εκπομπής το οποίο δεν είχα δει την πρώτη μέρα προβολής. Το πρώτο θέμα που καταπιάστηκε η γυναικοπαρέα της Τατιάνας με την απεργία των ταξιτζήδων είχε για μένα τα εξής «κενά», ΔΕΝ είχανε επιχειρήματα εκείνες που είχαν αναλάβει να υποστηρίξουν την ομάδα των ταξιτζήδων.

Πολύ καλή η Βόσσου στην αρνητική κρητική αλλά η Σάνυ Μπαλτζή ήταν «αδιάβαστη». Σαφέστατα υπάρχουν επιχειρήματα υπέρ τους, απλώς έπρεπε να τα ξέρει. Δεν αρκεί να ακούω μια γυναίκα να μου λέει με σέξι τρόπο ότι «αγαπώ τους Έλληνες ταξιτζήδες», «αγαπώ τον πρόεδρο», «οι ταξιτζήδες στην Ελλάδα είναι σαν τους ταξιτζήδες στην Νέα Υόρκη»..

Το δεξί μου φρύδι έγινε κατσαρό. Στο θέμα «απεργία ταξιτζήδων» είχα στην γυναικοπαρέα την Μαρία Σταματέρη και την Σοφία Βόσσου που ήταν εναντίον και μια Σάνυ Μπαλτζή που δεν ήξερε τα επιχειρήματα των φίλων της που αγαπά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης