ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Μια μέρα δεν «κυκλοφόρησα», πενθούσα! Τι πενθούσα; ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ . Την ελπίδα καλέ , που πεθαίνει πάντα τελευταία.

Τι με διαβάζετε αμήχανοι …Όταν μια Κυριακή του Μάρτη, διακόσιες περίπου σαράντα χιλιάδες , Έλληνες , σπρώχνονται με τα κέρματα στις τσέπες, να ψηφίσουν αρχηγό για το ΠΑΣΟΚ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφασίστε ο καθένας χωριστά, ή με παρέα , δεν με νοιάζει , τι θέλετε να κάνετε τώρα που ζούμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας.
Από τους Πέρσες την γλιτώσαμε, από τους Τούρκους κάποια στιγμή ξετσουτσουρέψαμε, τους Γερμανούς τους τρικλοποδιάσαμε, από τους ΒΛΑΚΕΣ αδύνατον.

Χιλιάδες λαού, από – 65 και πάνω (αλήθεια ο Γιωργάκης δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό -25 – 45 ,τζάμπα τα twits) , πήγε στις κάλπες , κρατώντας δύο Ευρώ , για να ψηφίσει ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

Αν τους έκοβαν τα ΔΥΟ ευρώ από την σύνταξη , θα είχαν κατέβει με τα κουζινικά στο Σύνταγμα, την Κυριακή που πέρασε , διακόσιες χιλιάδες , δήλωσαν επισήμως ότι είναι βλάκες ΑΛΛΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ Τις ΠΡΩΙΝΕΣ ΖΩΝΕΣ που χάνονται στην ομίχλη!!
Ο ΑLPHA , απλώς έκανε την αρχή . Το σήμα δόθηκε , τα κανάλια σιγά αλλά σταθερά θα γυρίσουνε στο ωράριο εκπομπής προγράμματος που είχαν οι κρατικοί σταθμοί ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ , το 1980
Το πρόγραμμα θα ξεκινάει μεσημέρι, το μεθοδεύει το ΣΤΑΡ , θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι και αν πάμε έτσι μπας και δούμε και τον Γιώργο Παπαδάκη να ξανακάνει το «3 στον ΑΕΡΑ !!!», σε έκδοση 2012 – 2013.

Το ζητούμενο δηλαδή όλων είναι να «βγαίνει», το πρόγραμμα σε μια βάρδια!

ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΟΝΑΩ , πολλές φορές την ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ
Ήθελα να το γράψω μέρες τώρα . Κάθε φορά που την βλέπω στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου , μου φαίνεται ότι έχει κουραστεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να διαχειρίζεται τα θέματα της εκπομπής, νοιώθει τόσο πολύ , ότι «αλλού είναι ο κόσμος και αλλού η εκπομπή», αλλά παρόλο αυτά προσπαθεί να είναι ευγενική , να δείχνει χαρούμενη , να συμμετέχει στην κουβέντα αλλά …..βαρέθηκε!

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΕΜΑΘΑ
Ότι θα παρουσιάσει ένα μεγάλο γεγονός , το οποίο θα είναι υπερπαραγωγή !!!
Το κοινό θα ξεπερνάει τα 600 άτομα ,οι καλεσμένοι θα αποτελέσουν «είδηση» και το σήμα «εκπομπής» σε χρώμα γαλανόλευκης.

Η ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Είναι πάρα πολύ μεγάλο το διάστημα που κάνοντας «ζαπ» , βλέπω παλιούς δημοσιογράφους , να μιλάνε με παλιούς πολιτικούς με παλιά γλώσσα , και παλιά επιχειρήματα.

Αν μοιάζει ακόμη και η Ναταλία Γερμανού να βαριέται , αυτοί που κάθε μέρα 30 χρόνια , λένε τα ίδια πράγματα , φορώντας τα ίδια ρούχα , μιλώντας με τις ίδιες λέξεις , κρατώντας το ίδιο ύφος , με ίδιους , ίδιους , ίδιους πάντα καλεσμένους …είναι αβάσταχτα θλιβερό !
Όλες οι εκπομπές , ενημέρωση και ψυχαγωγία , λες και έχουν μπει στο «γύψο»…

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ
Του Πασχάλη Αρβανιτίδη εννοώ , του «στιγμιαίου λάθους» ….Όλοι ξέραμε ότι πριν 40 χρόνια τα μαλλιά του ήταν μαύρα! Όλοι ξέρουμε ότι τα μαλλιά του σήμερα δεν είναι μαύρα , αλλά φαίνονται
Τώρα που το βρήκα, μπορώ να αποχωρήσω γιατί ξέρω ότι αντιληφθήκατε πλήρως την εικόνα της τηλεόρασης το 2012 , ίδια τα μαλλιά του Πασχάλη!!! Τόσο παλιά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης