ΝΤΙΡΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Τι Βι ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Καταρχάς έγινε λάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήμασταν καλεσμένοι στο μαγαζί που έχει φτιάξει ο Φώτης Σεργουλόπουλος το Shamone στο Γκάζι. Χωρίσαμε με τον Γιώργο Λυρώνη, αφού είχαμε πιει ποτάκια στον πεζόδρομο της Μηλιώνη, παραμονή πρωτοχρονιάς, εκείνος θα έκανε γύρισμα στο συγκεκριμένο μαγαζί, μάθαμε ότι η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Γιάννης Αγγελάκης είχανε ετοιμάσει ξεκαρδιστικά σκετς και… σκεφτήκαμε τι καλύτερο από το να κάναμε ένα μπανάκι, να ξαπλώναμε για καμιά ωρίτσα και να κατηφορίζαμε μετά την αλλαγή του χρόνου για το ΓΚΑΖΙ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ.
Για κάποιον μεταφυσικό ρόλο και ενώ η τηλεόραση συνήθως μένει κλειστή το τελευταίο διάστημα, σκεφτήκαμε να την ανοίξουμε από περιέργεια.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ SHAMONE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινήσαμε χαζεύοντας ΣΚΑΙ, ο οποίος κάποια στιγμή έδειχνε ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ για το ζευγάρωμα της ακρίδας. Κάναμε ένα σύντομο ζαπ απο το ΣΤΑΡ, όπου ο Σεφερλής παρουσίαζε ένα θεατρικό έργο που για πολλούς είναι για γέλια και πολλούς περισσότερους για κλάματα. Νομίζω πέτυχα κάποιες στιγμές όπου τον είδα να είναι ντυμένος ως Θόδωρος Κολοκοτρώνης, αλλά, λόγω εποχής, δεν στάθηκα να παρακολουθήσω σκηνές από την ελληνική επανάσταση του 1821.

Στον ΑΛΦΑ, δείχνανε, μαγνητοσκοπημένη την παράσταση που είχε ανεβάσει ο Λάκης Λαζόπουλος «ο βιοπαλαιστής της στέγης », δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι, είδα την Άννα Βίσση να «χτυπιέται» πάνω στην σκηνή, (παλιό πρόγραμμα) και σε κάποιο άλλο την Δέσποινα Βανδή.

Ήδη λίγο πριν φύγει το 2012, με αυτά που βλέπαμε, είχε αρχίσει η κατάπτωση και ήδη είχα βάλει στο ποτήρι το πρώτο ουίσκι. Τα τραγούδια και η εικόνα της Τι Βι, άρχισε σιγά αλλά σταθερά, να μας βυθίζει σε μια παρακμιακή κατάσταση ψυχολογικής κατάπτωσης σε σημείο που ν αναρωτιόμαστε, σιωπηλά «που ναι τα χρόνια ωραία χρόνια που είχες λουλούδια στα μαλλιαααααα……..»

Εγώ ως ψάρι με πέντε πλανήτες στον Υδροχόο και Σκορπιό ωροσκόπο δεν ήθελα και πολύ, ζαπάρω στην ΕΤ3!!

Εκεί κάπου πέρασα στο δεύτερο ουίσκι. Κομπανία με ρεμπέτικα τραγούδια, με θέμα τον καημό, τον σπαραγμό, τη λησμονιά και την εγκατάλειψη.

Κάθε διάθεση χαράς εξατμίστηκε ακαριαία και… βρήκαμε ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι για SHAMONE και βρήκαμε καταφύγιο από την καταιγίδα κακών αναμνήσεων, κάτω από τα μαξιλάρια!!!

ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ… στο στην «υγειά σας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τραγουδάνε. Οι ηθοποιοί πιάνουν το μικρόφωνο και δηλώνουν ότι θα τραγουδήσουν ως ηθοποιοί και όχι ως τραγουδιστές γιατί σημασία δεν έχει να «πιάσουν την νότα» αλλά το συναίσθημα του άσματος.
Συμφωνώ και σκέφτομαι 4 θέματα. Το πρώτο ότι πεινάω. Το δεύτερο να τραγουδήσω και εγώ, το τρίτο ότι δεν είχα καμιά διάθεση πια να πλυθώ να ντυθώ και να κατέβω στο Γκάζι και το τέταρτο ότι είχε μπει ήδη το 2013, αλλά κοιμόμουνα.

Φτιάχνω ένα μίνι τοστ, γυρίζω στο κρεβάτι , αρχίζω να το τρώω , γεμίζοντας ψίχουλα παντού και με την ΕΤ3 απέναντι με χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα.

Η παρέα μου, που θα πηγαίναμε, όρκο είχαμε δώσει, δίπλα μου να μου κάνει παρατήρηση για τα ψίχουλα, ενώ ταυτόχρονα δυνάμωνε τον ήχο της τηλεόρασης.

ΤΟ ΚΕΦΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ «ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩΩΩΩΩ…..»

Κάτι η χρονιά που έφυγε, κάτι τα δύο ουίσκι που είχανε προηγηθεί, και αρχίζω να τραγουδάω και εγώ με την παρέα δίπλα μου στο κρεβάτι να κοιτάζει φοβισμένα με τα μάτια στρόγγυλα σαν αβγά, εμένα και βουρκωμένη και να τραγουδάω και να είμαι με την μπλούζα γεμάτη ψίχουλα…

«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;» Γύρισα και τον ρώτησα.

« ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΠΟΤΕ», μου είπε.

Εκεί κάπου άλλαξε το τραγούδι και μπήκε από την ορχήστρα, πάντα στην ΕΤ3 είμαστε το «ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Εκεί και αν κάηκε το πελεκούδι στο δωμάτιο!!! Ξεκινήσαμε να τραγουδάμε φάλτσα αλλά με πάθος, τα σκυλιά ξυπνήσανε, εγώ από τον νταλκά , έκανα ακόμη και το «μπουζούκι» που σολάριζε στα κενά του στοίχου… για να περάσουμε ένα απίθανο ρεβεγιόν, με ένα κόμπο στο λαιμό, αλλά αυτοσχεδιάζοντας και συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που είχε φτιαχτεί ειδικά για την παραμονή του χρόνου, για πολύ βαριά περιστατικά, μια εποχή που τα φαρμακεία δεν ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ και τα ψυχιατρεία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ!!!!!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΟΥ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ART DE LA TABLE, έμαθα από την κυρία Λούσυ , με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη ΟΛΑ τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ του ΣΟΥΛΕΥΜΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ, σειρά την οποία παρακολουθούν με εμμονή, όλες οι κυρίες που παραβρέθηκαν στο πρωτοχρονιάτικο γεύμα. Η κυρία Λούσυ μάλιστα που ξέρει και Τούρκικα, αποκάλυπτε σε όλες, οι οποίες κρατούσανε την αναπνοή τους, αλλά και τα πιρούνια στον «αέρα» τις μελλοντικές εξελίξεις σε μια σειρά που όπως μου ομολόγησε μια φίλη, σε μαθαίνει και την ιστορία της περιόδου εκείνης ταχύρυθμα, άσχετα αν το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον Έρωτα και στην Καψούρα!

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Λίγες μέρες πριν είχαμε αναδείξει από αυτή την ιστορική στήλη ότι το ασανσέρ, (και τα δύο του νοσοκομείου) τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκονται σε διαρκή επισκευή. Το αποτέλεσμα ήταν, να εγκλωβίζονται μέσα, επισκέπτες, νοσηλευτές, γιατροί και ασθενείς.

Τα ασανσέρ είναι δύο, το ένα φτάνει μέχρι τα χειρουργεία το άλλο όχι, αλλά «κολλούσανε» και τα δύο, με αποτέλεσμα να γίνεται κάθε μέρα απεγκλωβισμός, ασθενών που βρισκόντουσαν, για «καλή τους τύχη» σε φορεία!!!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ όμως ΒΟΗΘΗΣΕ

ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ – ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ και τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω, ανεβοκατεβαίνει, σαν κανονικό ασανσέρ και όχι σαν ασανσέρ του «τρόμου» σε τσίρκο.

ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

Την ώρα της θείας μετάληψης, μπουκάρει μια κυρία σε ένταση, ντυμένη ράμπο και κρατώντας αεροβόλο. ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΠΑΝΟ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕ πέφτει αιμόφυρτη. Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ… ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΚΟΡΟΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ!!!!

Η κυρία που ήταν ντυμένη «ράμπο» ακινητοποιήθηκε από τον ΝΕΟΚΟΡΟ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης, φωνάζοντας «ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ – ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ».

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!

Η κυρία που χτυπήθηκε συνήλθε μετά την θεία κοινωνία και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες!!!!!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Τα φαρμακεία έχουν έλλειψη ψυχοφαρμάκων

Τα ψυχιατρεία δεν έχουν κρεβάτια

Βολευτείτε με γνωστούς που έχουν καβάτζα φάρμακα

Μην επιδεινώνετε το φρικάρισμά σας βλέποντας ειδήσεις

ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΛΑΒΕΤΕ ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΡΑΝΟΣ…

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Αααααα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013

Αν δεν ήτανε τόσο πρωτότυπη η ευχή δεν θα την αναδείκνυα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης