Τα παράπονα της Μακρυπούλια στον Μουτσινά !

Τα παράπονα της Μακρυπούλια στον Μουτσινά !
Στην πρεμιέρα της εκπομπής του «Νικ ο κλόκ» ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να έρθει «αντιμέτωπος» με ένα «δικό» του πρόσωπο το οποίο το αγαπά και νοιώθει άνετα μαζί του. Αυτό το πρόσωπο λοιπόν δεν είναι άλλο από την Ζέτα Μακρυπούλια.

«Έχω πεθάνει από το κρύο. Δεν ακούω. Θέλω και ένα μαξιλάρι...!», παραπονέθηκε η ίδια, πριν ακόμη κάτσει στην «ανακριτική» καρέκλα του φίλου της.

«Θα παντρευτείς με τον Μιχάλη; Πως είναι τρία χρόνια μετά;», ρωτά ο Νίκος. 

«Είναι πολύ ωραία...Είναι καλύτερο από ότι το είχα φανταστεί...! Δεν κρατάει μια σχέση ζωντανή, το να κάνεις εκπλήξεις. Η ουσία στηρίζεται στην επικοινωνία πάνω από όλα. Στο να περνάει καλά το ζευγάρι, να γελάει. Κι εμείς περνάμε πολύ καλά...!».

«Μπορεί όταν πάω σε μια πρεμιέρα να μην θέλω να απαντήσω για όλα τα θέματα που θέλει κανείς...», συνέχισε η ίδια, σε ερώτηση για το Dancing With The Star 4.

«Γιατί δεν είσαι στο "Dancing" λοιπόν;», επιμένει ο παρουσιαστής.

«Θα σε κρατήσω σε αγωνία...πριν απαντήσω θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Επειδή το αυτί μου πήρε κάποια πράγματα που ακούγονται για τα οικονομικά, η αλήθεια είναι ότι λειτουργώ περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με το χρήμα. Το έχω αποδείξει αυτό πολλές φορές, πολύ περισσότερο αυτήν την περίοδο. Λειτουργώ μόνο με βάση το χρήμα, μόνο όταν έχει χαθεί το συναίσθημα, από την άλλη πλευρά...Ο λόγος ήταν το θέατρο. Μια μεγάλη αγάπη. Έπρεπε να διαλέξω. Το αγάπησα και μου έδωσε πολλά. Είδα ότι υπήρξε μια ανασφάλεια για το χρόνο και αν θα προλάβουμε. Επειδή αυτό που θα κάνω φέτος στο Παλλάς είναι έρωτας. Και όταν είμαι ερωτευμένη, θέλω να είμαι εκεί...

Είναι πολύ στενάχωρο. Ξεκίνησα από την αρχή, είναι μια εκπομπή που τη χτίσαμε μαζί. Ακόμα και τον κόσμο που έπρεπε να χαιρετίσω ήταν δύσκολο... Έκλεισε όμως ένας κύκλος...

Δεν το είδα, γιατί είχα πρόβα. Θα το δω όμως. Θέλω να το δω. Μόλις ανέβει η παράσταση θα δω το τέλος"!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 03:59