Σοβαρότατες καταγγελίες έκανε ο πρόεδρος του Ομίλου της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για αθέμιτες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τον ρόλο του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, ότι είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του ιδίου και του Κώστα Βαξεβάνη, κατά την οποία ο δημοσιογράφος, «του ζήτησε χορηγίες για τα μέσα που διαθέτει, επισημαίνοντάς του ότι θα μπορούσε να του παρέχει και υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προτάσεις αυτές δεν έγιναν αποδεκτές, με τον πρόεδρο της MIG να επισημαίνει το μεσημέρι της Πέμπτης ότι «η κατάσταση και οι σχέσεις των δύο ανδρών θα ήταν πολύ διαφορετικές εάν είχε πραγματοποιηθεί συνεργασία εκείνη την εποχή».

Σε ερώτηση του zougla.gr κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, για το αν προκάλεσε έκπληξη στον ισχυρό άνδρα της MIG η συγκεκριμένη πρόταση του Κ. Βαξεβάνη περί υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και βοήθειας διαμόρφωσης των προφίλ του στα Μέσα, ο ίδιος απάντησε ότι το θεώρησε φυσιολογικό.

Ο ρόλος του δημοσιογράφου όμως, και μάλιστα αυτού που ασχολείται με σοβαρά ζητήματα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου, κάθε άλλο περιλαμβάνει αυτού του είδους τις σχέσεις με επιχειρηματίες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά, το καταστατικό της ιστοσελίδας του Κώστα Βαξεβάνη, περιλαμβάνει την παροχή τέτοιων υπηρεσιών…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης