ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ, ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Μουρατίδης στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο Νίκος Μουρατίδης θα είναι στην Τατιάνα. Αυτό, για σας που είστε αθώοι με τις αγνές σχέσεις του τηλεοπτικού μας χώρου, είναι σαν ο Γιώργος Τράγκας να έκανε πεντικιούρ στην ίδια λεκάνη με την Άγκελα Μέρκελ.

Ο Νίκος, όσα χρόνια τον ξέρω, όταν έβλεπε Τατιάνα, τυχαία, γιατί προγραμματισμένα δεν υπήρχε περίπτωση, πάθαινε ότι το κοριτσάκι στον «Εξορκιστή νούμερο 1». Στριφογυρνούσε το κεφάλι του, γύρω από τον λαιμό του. Εγώ έχω δυσανεξία στη γλουτένη, ο Νίκος στην Τάτη. Σας γράφω με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να μην υπάρχει παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση της χρονιάς.

Φοβάμαι πάρα πολύ μήπως ο Νίκος, εξαιτίας της κρίσης που περνάει η χώρα, ή αρχίζει και γίνεται καλός ή είναι τόσο χάλια που ενέδωσε στη συνάντηση. Προτιμώ να είναι «χάλια», γιατί, αν γίνεται καλός, χάνουμε τον Μουρατίδη που αγαπάμε.

Φίλες κομμώτριες μου είπανε ότι συναντήθηκαν πριν η εκπομπή βγει στον «αέρα». Οι δυο τους. Αυτό και αν είναι διαστροφικό. Με λίγα λόγια και πολλή μουσική θα δω την εκπομπή, γιατί αυτή η συνάντηση θα είναι όπως εκείνη που είχε κάποτε η Ελένη Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά, είναι όπως θα ήταν εκείνη που θα μπορούσε να έχει μπροστά στις κάμερες η Ντέπυ Γκολεμά με τον Αντρέα Μικρούτσικο, εκείνη που θα μπορούσε να έχει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά, εκείνη που θα είχε ο Τζίμης Πανούσης με τον Γιώργο Νταλάρα. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ…

Ο Νίκος Μουρατίδης, στην Τατιάνα Στεφανίδου… άντε με το καλό και η Μιμή Ντενίση στο «τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου!

ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΦΩΤΙΕΣ στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ…

ΑΓΑΠΗΠΗΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗ (Μαλέλη)

Η συνέντευξη που έδωσες «παίζει» παντού στο Διαδίκτυο και φυσικά τη διάβασα.
Το πρόγραμμα του καναλιού έπρεπε να έχει αλλάξει από την περσινή σεζόν. Η Μελέτη έπρεπε να έχει πάει μεσημέρι από την αρχή του Σεπτέμβρη με όοοοολη τη θεματολογία του καναλιού να αλλάζει συθέμελα.

Το lifestyle δεν θα πεθάνει ποτέ. Το γράφω για να μην προκύψουν λανθασμένα συμπεράσματα. Ποιο lifestyle όμως; Το βέβαιο είναι ότι αυτό που αναδεικνύεται στη μεγάλη πλειονότητα των εκπομπών είναι «ξέπλυμα» που δεν ενδιαφέρει, δεν αφορά, δεν απασχολεί κανέναν πια. Φλερτάρει ανάμεσα στο ξεπερασμένο και το trash.

Οι πιο αντικειμενικοί και οι πιο αυστηροί κριτές για αυτό που δημοσιεύουμε, αναδεικνύουμε, πλασάρουμε, επικοινωνούμε, είναι τα παιδιά μας.

Το ότι το «μεσημεριανό πέθανε» με τη μορφή που έκανε σουξέ πριν από τέσσερα χρόνια, εγώ το κατάλαβα από τις παρέες του παιδιού μου.

Δες το δελτίο ειδήσεων του STAR την Κυριακή. Δες τη ροή και τα θέματα. Ποιο είναι εκείνο το θέμα απ’ όοοοολα όσα δείξατε που θα άξιζε να πλασαριστεί από το συγκεκριμένο δελτίο του καναλιού;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης