Πάιατ: Η Ελλάδα ανοιχτή στις επενδύσεις

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 17:48
Πάιατ: Η Ελλάδα ανοιχτή στις επενδύσεις
H Eλλάδα είναι ανοιχτή στις επενδύσεις τόνισε ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ εκφράζοντας και πάλι την «ισχυρή στρατηγική δέσμευση» της Ουάσιγκτον, με βάση και τις κατευθύνσεις του Ντόναλντ Τραμπ, να ενισχυθεί η οικονομία της χώρας.

Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, μιλώντας στο πλαίσιο ενημέρωσης του Ελληνο-Αμερινικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με θέμα τη σημασία της τιμώμενης χώρας για την 83η ΔΕΘ, δηλαδή των ΗΠΑ, τις εταιρίες που θα συμμετάσχουν στο ειδικό περίπτερο στη Θεσσαλονίκη και το ενδιαφέρον των επενδυτών, υπογράμμισε πως τις επενδύσεις θα ακολουθήσει η ανάπτυξη.

Ο κ.Πάϊατ δήλωσε ενθουσιασμένος με τη προετοιμασία που έχει γίνει έως τώρα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο τη Διοίκηση της ΔΕΘ και την ελληνική Κυβέρνηση, ενώ, μιλώντας γενικότερα για την κατάσταση στην Ελλάδα, διαπίστωσε πως η αβεβαιότητα δημιούργησε ευκαιρίες, κατά τρόπο ώστε η χώρα να καταστεί συν τω χρόνω ένας επιχειρηματικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα ενεργειακά project που προωθούνται, αλλά και σε όσα άλλα προκύψουν στην πορεία μέσα από την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 17:48