Σε επικοινωνιακή εκστρατεία της Επιτροπής Στατιστικής του ΟΗΕ συμμετέχει η ΕΛΣΤΑΤ

Σε επικοινωνιακή εκστρατεία της Επιτροπής Στατιστικής του ΟΗΕ συμμετέχει η ΕΛΣΤΑΤ
Επικοινωνιακή εκστρατεία με κεντρικό θέμα «Why better data make better lives» (σ.σ. Γιατί τα καλύτερα στοιχεία κάνουν/οδηγούν σε καλύτερες ζωές) διοργανώνει η Επιτροπή Στατιστικής του ΟΗΕ, ενόψει τής 50ης της συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στη Νέα Υόρκη.

Στην εν λόγω εκστρατεία θα συμμετάσχει η ΕΛΣΤΑΤ, με βίντεο μικρής διάρκειας, στο οποίο θα περιληφθούν, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες και tweets που έχουν σχέση με τα Ελληνικά Στατιστικά Δεδομένα.

Όσοι ενδιαφέρονται να προβάλουν τις ιδέες και τις σκέψεις τους στο διεθνές ακροατήριο του ΟΗΕ, καλούνται να αναρτούν τα σχετικά κείμενα τους στο twitter ή τις φωτογραφίες τους στο instagram με το hashtag #GreekDataMatter.

Τόσο το (σύντομο) κείμενο στο twitter όσο και η φωτογραφία στο instagram, θα πρέπει να αποτυπώνουν με άμεσο και εύληπτο τρόπο «γιατί τα ελληνικά στατιστικά δεδομένα είναι χρήσιμα σε εσάς ή στην κοινότητά σας». Το tweet μπορεί να είναι είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, ενώ η επιλογή των αναρτήσεων που θα περιληφθούν στο βίντεο θα γίνει από την ΕΛΣΤΑΤ. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τις συμμετοχές.

Σημειώνεται ότι το όνομα ή τα στοιχεία των δημιουργών των αναρτήσεων που θα περιληφθούν στο βίντεο θα αναφέρονται ευκρινώς σε αυτό (μόνο για όσους είναι άνω των 18 ετών και μετά από σχετική επικοινωνία και αποδοχή τους), ενώ θα τους δοθεί επίσης πιστοποιητικό συμμετοχής και διάκρισης από την ΕΛΣΤΑΤ.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν έως και τις 15 Φεβρουαρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, 16:29