Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης, IFAT Eurasia, που πραγματοποιήθηκε στις 27 – 29 Απριλίου 2023, στην Κωνσταντινούπολη, διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και διεθνούς επιχειρηματικής δικτύωσης σε κλάδους ενδιαφέροντος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην αποστολή συμμετείχαν στελέχη των εταιρειών DIMTECH και Εlton Group καθώς και ο αντιδήμαρχος Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης, Εμμανουήλ Τσιρινδάνης, οι οποίοι είχαν επαφές με εκπροσώπους γερμανικών και ιταλικών εταιριών, καθώς και άλλων χωρών. Σκοπός ήταν τόσο η ενημέρωση για νέες τεχνολογικές εφαρμογές και η μεταφορά τεχνογνωσίας όσο και η ανάπτυξη εμπορικών συνεργειών για έργα που προγραμματίζονται στην Ελλάδα, στις υποδομές διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η IFAT Eurasia αποτελεί σημαντικό εκθεσιακό γεγονός για τεχνολογίες αιχμής υδάτινων πόρων και διαχείρισης αποβλήτων, καθώς φέρνει σε επαφή τις αντίστοιχες επιχειρηματικές κοινότητες Ευρώπης και Ασίας.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο γνωστοποίησε ότι θα διοργανώσει επιχειρηματική αποστολή στην αντίστοιχη Έκθεση IFAT Munich 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, στις 13 – 17 Μαΐου 2024. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διεθνώς ραντεβού του κλάδου, που συγκεντρώνει όλες τις εξειδικευμένες μεγάλες επιχειρήσεις από την Ευρώπη και παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης