Στην εφαρμογή προγράμματος εθελουσίας εξόδου προχωρά από σήμερα η WIND Ελλάς, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 29/6 και απευθύνεται σε συγκεκριμένο αριθμό εργαζομένων, που έχουν συμπληρώσει κατά μέσον όρο 12 συναπτά έτη εργασίας στην εταιρεία.

H κίνηση αυτή γίνεται σε μια προσπάθεια μείωσης του προσωπικού της και κατ’ επέκταση των πάγιων λειτουργικών δαπανών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου προβλέπει ποσόν αντίστοιχο με τη νόμιμη αποζημίωση, ανάλογα με τα έτη εργασίας, καθώς και εφάπαξ καταβολή από 10 έως και 20 επιπλέον μισθούς, κάλυψη ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για όλα τα μέλη της οικογένειάς του για περίοδο ενός έτους, ενώ σε όσους εργαζομένους συμμετέχουν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της εταιρείας θα αποδοθεί το 100% των συσσωρευμένων εργοδοτικών εισφορών (δικαίωμα που κανονικά θεμελιώνεται έπειτα από 15 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα).

Επίσης, οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου θα έχουν για έναν χρόνο δωρεάν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και Internet από τη WIND.

Επιμέλεια: Κώστας Αργυρόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης