Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ληφθεί η απόφαση σχετικά με τη χορήγηση της επόμενης δόσης της βοήθειας στην Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ευρωπαίου επιτρόπου για την οικονομία Όλι Ρεν.

Κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Σάιμον Ο’ Κόνορ εξέφρασε την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή, αλλά πρόσθεσε ότι για να ικανοποιηθούν όλες οι προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, η κυβέρνηση θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε περαιτέρω νομοθετικές και διοικητικές ρυθμίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλωσορίζουμε την έγκριση του πολυνομοσχεδίου από το ελληνικό Κοινοβούλιο, βάσει του οποίου θα εφαρμοστούν οι συμφωνημένες προαπαιτούμενες δράσεις» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν.
Επιπλέον, πρόσθεσε ότι για να ικανοποιηθούν όλες οι προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει, τις επόμενες ημέρες, να προχωρήσει σε περαιτέρω νομοθετικές και διοικητικές ρυθμίσεις και αποφάσεις.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης