Συμφωνία για την αγορά των ασφαλιστικών επιχειρήσεων της Marketstudy σύναψε η Qatar Reinsurance Company.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αφορά στην αγορά των Marketstudy Insurance Company, Zenith Insurance, St Julians Insurance και Ultimate Insurance Company.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Marketstudy καλύπτει άνω του 5% της αγοράς ασφάλισης αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, με ασφάλιστρα ύψους 750 εκατ. στερλίνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Qatar Insurance Company, έχει ήδη συμμετοχή στην Marketstudy μέσω της Qatar Re και της QIC Europe. Ο Gunther Saacke, διευθύνων σύμβουλος της Qatar Re, σχολίασε ότι “αυτή η συνεργασία στηρίζεται στα ισχυρά θεμέλια της υπάρχουσας σχέσης μας. Δίνει στη Qatar Re ένα μεγαλύτερο μερίδιο από μια αγορά με χαμηλή μεταβλητότητα που έχει σταθερά καλές επιδόσεις για μας”.

Ο επικεφαλής της Qatar Re τόνισε ότι με αυτή την εξαγορά, η Qatar Re επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να υποστηρίξει την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στο ασφαλιστικό μάρκετινγκ, στη διανομή και εξυπηρέτηση.

Από την πλευρά του ο Kevin Spencer, διευθύνων σύμβουλος της Marketstudy Group, σχολίασε ότι “εδώ και καιρό έχουμε μία πολύ καλή σχέση με τη Qatar Re.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσέγγισή τους έχει βοηθήσει την ανάπτυξή μας και αυτή είναι μία φυσική εξέλιξη: να συνδυάσουμε τις δυνάμεις μας για να καθιερώσουμε έναν πρωταγωνιστικό παράγοντα στον ασφαλιστικό κλάδο του Ηνωμένου Βασιλείου”.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ευρώπη ο όμιλος Qatar Insurance Company δραστηριοποιείται μέσω της Qatar Insurance Company Europe LRD (QEL), η οποία με τη σειρά της έχει εκπροσώπηση στην Ελλάδα μέσω της QBrokers.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης