Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γ. Στουρνάρα πραγματοποίησε σήμερα η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ).

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων, αλλά και θέματα που αφορούν στην πορεία της Οικονομίας σε συνδυασμό με την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των αναγκών των ελληνικών νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, μέσα από τις Τράπεζες, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΟΤΟΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνει ταυτόχρονα ότι ζήτησε αναλυτική ενημέρωση από τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, για τους σχεδιασμούς που αφορούν στις τράπεζες, για τα κόκκινα δάνεια (επιχειρηματικά και νοικοκυρών), για τις κεφαλαιακές τους ανάγκες και τις νέες απαιτήσεις που φαίνεται ότι διαμορφώνονται και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη εξεύρεσης ικανοποιητικών λύσεων στις εκκρεμότητες που αφορούν στην Τράπεζα Αττικής, στην Πανελλήνια Τράπεζα καθώς και στις Συνεταιριστικές τράπεζες.

Τέλος, η ΟΤΟΕ επισημαίνοντας την κρισιμότητα της περιόδου για την Οικονομία και τις επιχειρήσεις, για την κοινωνία και τους εργαζόμενους, αλλά και για την πορεία της χώρας, δήλωσε παρούσα με τις θέσεις της και ζήτησε τακτική ενημέρωση από τον κ. Στουρνάρα, για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο Τραπεζικό Σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης