Για τον Παναθηναϊκό ευτυχώς ο... αποκλεισμός!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 12:41
Για τον Παναθηναϊκό ευτυχώς ο... αποκλεισμός!

Με το ίδιο σκορ 2-1 έχασε πάλι από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός και αποκλείστηκε πανηγυρικά στη συνέχεια του κυπέλλου. Άξιζε τη νίκη και την πρόκριση ο ΠΑΣ που αιφνιδίασε με δυο πολύ γρήγορα γκολ στο δεκάλεπτο τον… ανυποψίαστο αντίπαλο του. O οποίος ξεκίνησε το παιχνίδι με την… ιδέα ότι αυτός θα έχει τον πρώτο λόγο, κι ότι οι όχι πρωτοσέλιδοι και πολυφωτογραφημένοι του επαρχιακού ΠΑΣ θα προσπαθήσουν απλά να κρατήσουν το μηδέν.

Προέκυψε αυτό που δεν περίμενε ο Παναθηναϊκός. Ο ανώτερος του ΠΑΣ, σε ανάπτυξη, σε ουσία, σε αποτελεσματικότητα, πίεζε όσο γινόταν μπροστά, και αφού πέτυχε δυο γκολ απειλούσε για τρίτο. Τι να πει ο δυστυχής ''αθλητικός'' κονφερανσιέ με το μικρόφωνο στο στόμα;

Καταπίνει το πρώτο ο Παναθηναϊκός και λέει ότι ''Τώρα χρειάζεται τρία γκολ''. Ενοχλητικό το πρώτο διότι δεν πρόλαβε καν να το μασήσει και τρώει και δεύτερο ο γηπεδούχος. ''Τώρα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τέσσερα γκολ''. Γιατί αυτό από τον κονφερασιέ που δεν ξέρουμε τι χρειάζεται ο ίδιος; Επειδή στο γήπεδο υπήρχε μονάχα μια ομάδα. Επειδή οι κονφερασιέ όταν μιλάνε στο ματσούκι βλέπουν μια ομάδα.

Στη φώτο, το 1-0 με σκόρερ τον πρώην του Παναθηναϊκού Επαμεινώνδα Παντελάκη. Αιφνιδιάζεται, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός και επιτόπου εξαφανίζεται από το γήπεδο. Ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζε που βρίσκεται. Ανίκανος να δημιουργήσει από τη μια και από την άλλη να κινδυνεύει να φάει τρίτο.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός, έστω και παρά τη θέληση του, πέτυχε να… καθαρίσει τη μπουγάδα. Καταφέρει να αποκλειστεί. Το καλύτερο του! Γιατί;

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να παίξει στην Ευρώπη. Αυτό ήταν κομματάκι δύσκολο να το πετύχει μέσω κυπέλλου. Περισσότερες πιθανότητες έχει με τα play-off. Γιατί; Αποκλεισμένος από το κύπελλο έχει ένα πολύ δυνατό αβαντάζ έναντι των αντιπάλων του στα play-off. Αποκλείστηκε και μάλλον δεν θα κάτσει να κλαίει, αλλά να δουλέψει και να συντονίσει τις δυνάμεις του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απαλλάχτηκε, δηλαδή, από ένα βάρος που δεν μπορούσε να σηκώσει ο Παναθηναϊκός, με τον αποκλεισμό του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και αφού ανακουφίστηκε από την πίεση του κυπέλλου, κακά τα ψέμματα πλεονεκτεί πλέον έναντι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Δυο ομάδες οι οποίες πιθανόν να αποτύχουν και να πάρουν το κύπελλο, αλλά και την πρόκριση στην Ευρώπη μέσω των  play-off, διότι συνεχίζουν με δυο καρπούζια υπό μάλης..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Η μεγάλη προσφορά του Σύριζα όταν ήταν κυβέρνηση, διάβασε apodytiriakias.gr

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 Ν | apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 12:44