Η ευθύνη Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή

Η ευθύνη Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή
Το πρώτο που σημείωσα, μετά τη μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος, είναι η αναφορά σε «υπόκοσμο» στην ανακοίνωση τόσο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναμενόμενο, ότι οι δύο ανώνυμες εταιρείες, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, να σπεύσουν να καταδικάσουν τον ξυλοδαρμό του διαιτητή.

Για μένα, βέβαια, ηθικοί αυτουργοί της κακοποίησης του Τζήλου είναι τόσο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, όπως και κάθε άλλη ΠΑΕ, όταν με τις συχνές καταγγελίες τους έτσι ή αλλοιώς «βοηθάνε» να δημιουργείται κλίμα που να… δικαιολογεί τον υπόκοσμο να απονέμει τη δίκη του «δικαιοσύνη».

Από τα κτυπήματα στο κεφάλι του Τζήλου και στα πόδια, οι αστυνομικοί εύκολα θα συμπεράνουν αν οι δράστες είναι οπαδοί ή επαγγελματίες κακοποιοί που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους βρωμοδουλειές.

Η ΕΠΟ, βέβαια, που ζει στον κόσμο της, που λειτουργεί εκτός τόπου και χρόνου, στην πραγματικότητα και επί της ουσίας δεν έχει σχέση με το αντικείμενο ποδόσφαιρο, με το αντικείμενο πρωτάθλημα, ομιλεί για… αλήτες. Ποιοι είναι οι «αλήτες», κατά την ΕΠΟ; Ποιος είναι ο «υπόκοσμος» κατά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ;

Αν καταδικάζουν μονάχα τους πληρωμένους ανθρώπους της νύχτας που την έπεσαν στον Τζήλο, μάλλον μας κάνουν πλάκα η ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός. Αν δεν «βλέπουν» κατάματα το πρόβλημα, και το πρόβλημα δεν είναι ο Τζήλος, ούτε η διαιτησία του στο παιχνίδι Ξάνθη- Ολυμπιακός 1-1(φώτο). Αν φταίνε οι «αλήτες» και ο «υπόκοσμος», τότε πολύ σύντομα προβλέπεται κι άλλος ένας ακόμα ξυλοδαρμός διαιτητή.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ είναι πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση στον διαιτητή, διάβασε apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 19:13