Ένα δικό του παιχνίδι ο Ολυμπιακός το έδωσε στον Παναθηναϊκό που κέρδισε ένα αχρείαστο στον αντίπαλο του πέναλτυ και στα τελειώματα των καθυστερήσεων ισοφάρισε 1 -1. Αυτός ήταν ο επίλογος ενός αληθινά δυνατού αγώνα, όπου ο πρωταθλητής κατέδειξε την αγωνιστική διαφορά του από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

 Αυτό συνέβη, για όσους βλέπουν μπάλα χωρίς έγχρωμα γυαλιά. Ο μεν Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πανέτοιμος στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, κέρδισε τις εντυπώσεις, ο δε Παναθηναϊκός πρόδωσε τις αδυναμίες του και τη ρέντα του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προηγείται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλά κερδίζει 2-1 ο Παναθηναϊκός. Πρώτος γκολ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά νικητής με 2 –1 πάλι με ανατροπή ο Παναθηναϊκός. Χθες, δεν αποκλείεται αν υπήρχε χρόνος να κέρδιζε πάλι ο Παναθηναϊκός τον ανώτερο του Ολυμπιακό. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Επί της ουσίας. Ο Ολυμπιακός παρά τη διαφορά των δέκα βαθμών από τον Παναθηναϊκό είναι φαβορί κι αυτός για τον τίτλο. Οι βαθμολογικές διαφορές παίζουν ανάλογα με την αξία και τη φόρμα των ομάδων. Μεγαλώνουν και μικραίνουν. Ο Ολυμπιακός μέχρι τέλους της σαιζόν θα παίξει για το πρωτάθλημα άλλες τρεις φορές με τον Παναθηναϊκό, τις δυο στο Καραϊσκάκη. Και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει άλλες τρεις φορές την ΑΕΚ, τις δυο στο νέο της γήπεδο.

Η όποια διαφορά βαθμών στον πίνακα δεν λέει τίποτα. Λέει πόσο μετράει η ομάδα. Μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει σταθερά, το ίδιο όπως χθες στη Λεωφόρο. Κι αν ο Παναθηναϊκός θα αντέξει την πίεση της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………………….

Όταν ο gay δεν τολμά να εκδηλωθεί…, διάβασε apodytiriakias.gr

ΟΤΑΝ Ο GAY ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ | Apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης