Σήμερα στο κυβερνητικό μέγαρο ο Τσίπρας υποδέχεται τους πρωταθλητές Ευρώπης της εθνικής ομάδας κάτω των 20 χρόνων στο μπάσκετ. Να τους δώσει συγχαρητήρια για την επιτυχία τους. Η πρώτη θέση θεωρείται θρίαμβος της Ελλάδος, για τον πολιτικοποιημένο και αριστερό Σύριζα.

Φοβερό! Ο αποτυχημένος έχει μούτρα να τιμάει τους επιτυχημένους. Ο ίδιος ο κυβερνήτης της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας, αναγνώρισε προχθές σε ξένη εφημερίδα ότι «έχω κάνει πολλά λάθη, ότι δεν επέλεξα τους κατάλληλους συνεργάτες, ότι δεν περίμενα να τα βρω τόσο σκούρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φοβερό και προκλητικό! Για σκέψου ο Παπαθεοδώρου, ο προπονητής της εθνικής Under 20, να κατέβαζε ομάδα στο ευρωπαϊκό με λάθος επιλογές παικτών, χωρίς να γνωρίζει αντιπάλους και με προετοιμασία πρόχειρη, όπως κάτσει. Αλά Σύριζα, δηλαδή.

Κι όμως! Λες είναι νικητής και πετυχημένος κι αυτός, ο πρωθυπουργός με τον αέρα του πολιτικού που τα κατάφερε εντός και εκτός έδρας, άνετος και περιχαρής, θα φωτογραφηθεί στο Μαξίμου με τους λεβέντες μπασκετμπολίστες.

Σαν να έχει ο αρχιπαικταράς, ο αρχιπροπονηταράς Τσίπρας δίπλα τους Κατρούγκαλους και Σκουρλέτηδες, Πολάκηδες και Παππάδες, παικταράδες και αυτοί, όπως και οι νέοι της εθνικής μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………….
Απάτη της κυβερνητικής προπαγάνδας με τους πρωταθλητές Ευρώπης, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης