Δείτε παρακάτω τα δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν περιμένεις αγόρι ή έχεις αποκτήσει ήδη ένα.

1. Θα πρέπει να αγαπήσεις την ώρα του μπάνιου. Και λέγοντας «ώρα του μπάνιου», δεν εννοούμε την δική σου ώρα μέσα στην μπανιέρα με αφρούς, αρωματικά κεριά και χαλαρωτική μουσική. Εννοούμε ότι πρέπει να αγαπήσεις το να κάνεις μπάνιο το παιδί σου. Τα αγόρια λερώνονται πολύ πιο συχνά από τα κορίτσια και χρειάζονται συνέχεια μπάνιο! Φυσικά σε αυτό δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι την ώρα εκείνη το μπάνιο θα γεμίζει νερά και σαπούνια ΠΑΝΤΟΥ. Και όταν έρθει η ώρα που το αγοράκι σου θα κάνει πια μπάνιο μόνο του, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για ένα μπάνιο γεμάτο νερά, σαπούνια δεξιά και αριστερά, πεταμένα άπλυτα και φυσικά πολλές χρησιμοποιημένες πετσέτες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Πρέπει να αρχίσεις να πιστεύεις ότι τα αέρια, είναι αστεία. Τα αγόρια λατρεύουν αυτή την λειτουργία του εντέρου! Και ο τρόπος που θα το χειριστείς θα σε βοηθήσει να κοντρολάρεις τα νεύρα σου, γιατί αυτό θα συμβαίνει θέλεις δεν θέλεις. Αν γελάσεις μαζί τους, τότε όλα καλά, αν από την άλλη προσπαθήσεις να το σταματήσεις, να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα! Για να σε κάνουμε να αισθανθείς ότι υπάρχει σωτηρία, απλά σε συμβουλεύουμε να του μάθεις τουλάχιστον σε ποια μέρη μπορεί να το κάνει χωρίς πρόβλημα…

3. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για συνεχής και ατελείωτες μάχες για την τουαλέτα. Μπορεί να το είχες σκεφτεί από την ώρα που έμαθες ότι περιμένεις αγόρι ότι εσύ θα είσαι αυτή που θα αλλάξει το κατεστημένο και το δικό σου παιδί θα κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας μετά την χρήση, ή ότι θα τραβάει πάντα το καζανάκι. Να είσαι σίγουρη όμως ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Τουλάχιστον και τα δύο ταυτόχρονα. Όσο και να προσπαθήσεις πάντα κάτι θα ξεχνάει να κάνει. Μπορεί να τραβάει το καζανάκι, αλλά το καπάκι θα μένει ανοιχτό, μπορεί να κλείνει το καπάκι, αλλά όταν πας να το ανοίξεις να σε περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Φυσικά θα πρέπει πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι το χαρτί της τουαλέτας δεν θα το βρίσκεις ποτέ στην θέση του.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης