Πατούλης από τη Νέα Υόρκη: Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να ανεβάσουμε ψηλά την Ελλάδα μας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 20:54
Πατούλης από τη Νέα Υόρκη: Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να ανεβάσουμε ψηλά την Ελλάδα μας

Στο καθιερωμένο δείπνο των Τελεταρχών, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Midtown Hilton της Νέας Υόρκης, παρουσία και των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Παρουσία πλήθους επισήμων, ομογενών και ανθρώπων του επιχειρείν, ο Γ. Πατούλης απηύθυνε χαιρετισμό, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βρεθεί ψηλά στον παγκόσμιο χάρτη.

Αναφερόμενος στο Μακεδονικό σημείωσε ότι η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει Ελληνική.

Στη συνέχεια αφού συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και Πρόεδρο της Επιτροπής Παρελάσεως Πέτρο Γαλάτουλα για τη σημαντική τους προσφορά στην ομογένεια, επισήμανε ότι «η καρδιά και η ψυχή μας βρίσκεται πάντα κοντά στον Ελληνισμό. Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να ανεβάσουμε ψηλά την Ελλάδα μας στην παγκόσμια κοινότητα».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τελετής έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον δολοφονηθέντα από τη Βόρεια Ήπειρο, Κωνσταντίνο Κατσίφα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η αδελφή του Ανθούλα. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής ανεξαρτησίας θα κορυφωθούν με τη σημερινή παρέλαση στην 5η Λεωφόρο δίπλα στο Σέντραλ Παρκ. Την πομπή ανοίγει κατά παράδοση το άγημα των Ευζώνων της προεδρικής φρουράς.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 20:58