Τριήμερο στο χωριό του θέλησε να κάνει με την οικογένειά του ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Θανάσης Παφίλης, αλλά του βγήκε ολίγον τι ξινό!

Σήμερα, στη Βουλή, ήταν πυρ και μανία όχι μόνο για τη δική του ταλαιπωρία και της οικογένειάς του, αλλά και για τους υπόλοιπους άτυχους ταξιδιώτες, μια ταλαιπωρία την οποία χρεώνει αποκλειστικά και μόνο στους υπευθύνους των διοδίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιστρέφοντας από τη Λαμία, ο βουλευτής έζησε με τη σύζυγο και το παιδί του λεπτό προς λεπτό μια πεντάωρη περιπέτεια, μόλις τρία χιλιόμετρα μακριά από τα διόδια της Μαλακάσας.

«Αυτά που έλεγε το πρωί η υπεύθυνη ήταν βλακείες και ψέματα, για να μη χρησιμοποιήσω την πολυχρησιμοποιημένη έκφραση των Ελλήνων. Η ουρά σχηματίστηκε ξαφνικά και από το πουθενά. Αν είχαν ανοίξει τις μπάρες, δεν θα γινόταν τίποτα, γιατί η κίνηση των αυτοκινήτων άνοιγε διάδρομο παρά τη χιονόπτωση. Άνοιξε- κλείσε τις μπάρες, δεν προλάβαμε να φύγουμε και μέσα σε μισή ώρα έγινε της… κακομοίρας» είπε ο βουλευτής στους συναδέλφους του που συζητούσαν το απίστευτο δράμα των οδηγών.

Και όταν οι «καλόκαρδοι εισπράκτορες» άφησαν τους οδηγούς να περάσουν, ήταν πια αργά… Ο Γολγοθάς είχε ξεκινήσει να διαγράφεται…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης