ΠΚ

Αλήθεια τώρα, ποιος μπορεί να ασχολείται στα σοβαρά με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανύπαρκτος κοινοβουλευτικά. Ανύπαρκτος πολιτικά. Σχεδόν ανύπαρκτος τηλεοπτικά, ο Μπάμπης απλά δεν «υπάρχει».

Ποιος λοιπόν του κάνει τη χάρη να ασχολείται μαζί του και μάλιστα έως του σημείου να τοποθετήσει και γκαζάκια έξω από το σπίτι του;

1) Προφανώς, κάποιος που τον εκτιμά και λυπάται να τον βλέπει στην αφάνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Κάποιος που του κάνει πλάκα.

3) Ο ίδιος που δεν αντέχει ούτε τον εαυτό του (αστειευόμαστε)…

4) Κάποιος ανόητος μπαχαλάκης που δεν καταλαβαίνει πως με αυτόν τον τρόπο του κάνει χάρη με το να τον ανασύρει από την ανυπαρξία.

5) Ο Άγιος Χαράλαμπος αυτοπροσώπως.

Διαλέγετε και παίρνετε. Ο ίδιος, πάντως, αν διατηρεί κάποια έστω επαφή με το πολιτικό περιβάλλον, θα πρέπει να έχει στήσει πάρτι. Ούτε στον ύπνο του δεν θα φανταζόταν πως κάποιος ή κάποιοι θα τον έπαιρναν τόσο στα σοβαρά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αναφέρεται σε… τρομοκρατική ενέργεια. Για τα γκαζάκια ο λόγος. Να εξηγούμεθα.

Ξεκίνησε από την ΚΝΕ, πέρασε από το Γραφείο του Βαΐτσου, πήγε μια βόλτα από το Γραφείο του Σημίτη και δούλεψε στις αγαπημένες του τράπεζες. Κατέληξε με υπερσυντηρητικές απόψεις στη Νέα Δημοκρατία. Αλίμονο. Εξελέγη και βουλευτής.

«Ο χαρακτηρισμός “καραγκιόζης” είναι από επιεικής έως απαλός σα χάδι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής κάποια στιγμή το 2014 για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και, μεταξύ άλλων, τον κατηγορεί ότι έχει αναλάβει εργολαβικώς να υπερασπίζεται την κρίση «την ώρα που έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνία και τις καθημερινές αγωνίες ενός ολόκληρου λαού». Ήταν τότε που ο Μπάμπης είχε αναλάβει προσωπικά τη στήριξη του μηχανισμού των δανειστών της χώρας. Το εξαργύρωσε εις το ακέραιο, βεβαίως βεβαίως.

Ποιος λοιπόν μπορεί να ασχολείται στα σοβαρά με τον κυρ Μπάμπη Παπαδημητρίου; 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης